22 ianuarie 2017

Ce ar trebui să facă IMEDIAT coaliţia de la guvernare

Dragnea: "O să răspund o dată şi bine" 

 Ordinea nu-i poate cea "optimă", nici enumerarea completă, dar toţi paşii sunt necesari.

- Suspendarea lui Kraut Iohannis şi declanşarea procedurilor de demitere.

- Pe acest fond, gestionarea relaţiilor cu ambasadele-"controller": la primul semn de amestec în politica internă RO - convocare la MAE; la a doua "abatere" - direct expulzare ("o singură somaţie scurtă, la nerespectare foc în plin").

- Epurarea aparatului de stat de orice rămăşiţe "vizibil-ostile" - iohanniste, băsiste, sorosiste, "cu subordonare externă", antiromâneşti. La nevoie se va schimba numele instituţiei, pentru accelerarea procedurilor juridice.

- Trecerea pe linie moartă a propriilor membri de partid "cu comportament suspect" (atenţie mare la gaşca Ponta, la Dâncu, şi la alţii asemenea; "conservele").

- Eliminarea oricăror subvenţii pentru presă şi mass-media, cu excepţia celor proprietate de stat; revăzută justificarea apariţiei acestora din urmă, titlu cu titlu, redacţie cu redacţie.

- Revăzută lista ong-urilor "de utilitate publică", beneficiare de subvenţii şi sedii de la stat. Atenţie deosebită la Reţeaua Soros, extrem de bine "reprezentată" aici.

- Revăzută legislaţia ong-urilor, mai ales în ceea ce priveşte scopul funcţionării lor, regimul de funcţionare şi sursele de finanţare. Ideală ar fi interzicerea celor care nu au sediul central înregistrat în România, cu excepţia celor umanitare şi a celor cu caracter profesional. Desigur, dacă acesta este profilul real, şi nu altul.

- Retragerea planificată a tuturor trupelor române din toate teatrele de operaţiuni şi din toate misiunile externe (poate doar cu excepţia celor sub mandat ONU) - Afganistan, Irak, Kosovo, "Flancul Estic NATO" (Ţările Baltice, Polonia, Bulgaria), etc. Lupta se duce acasă, inamicul e-n cetate deja.

9 comentarii :

Gabriel spunea...

Trebuie să adopte urgent legislaţie prin care să dezarmeze binomul, fie gratiere fie altceva. Prima urgenţă este lipsirea binomului de instrumentele legale care-i facilitează controlul asupra clasei politice şi implicit a ţării. Totul prin ordonanţe de urgenţă făcute la partid, adoptate în guvern şi publicate imediat. Chiar dacă ulterior sunt declarate anticonstituţionale, ele produc efecte până atunci, iar între timp Parlamentul poate lucra la proiecte de lege.
Punerea în circulaţie a proiectelor de acte normative pe circuitul normal duce la tentative de lovitură de stat, după cum se observă, căci administraţia e colonizată cu agenţi băsişti sau ai binomului care informează imediat unde trebuie, mulţumită pasivităţii lui Ponta care 4 ani n-a facut curăţenie, din contră, i-a cultivat, sperând în van că dacă e băiat bun cad la pace.
Sunt împotriva graţierii infracţiunilor "de drept comun", deoarece acest gen de infractori pun în pericol nu obsedanta securitate natională ci, mult mai important, securitatea personală a cetăţenilor.
Dar infracţiunile de corupţie sunt utilizate pentru controlul discreţionar şi extralegal al vieţii politice de către SAVAK-ul românesc - binomul care joacă în relaţia româno-americană acelaşi rol pe care l-a jucat SAVAK-ul în Iranul şahului.
După ce am aflat că:
- întreaga activitate a binomului s-a desfăşurat practic în ilegalitate, căci DNA avea echipe mixte cu SRI, care participa ilegal la activitatea de cercetare penală, în baza unei decizii CSAT şi, se pare, a unui protocol (?) cu DNA (un protocol secret ţine loc de lege şi se plâng de lipsa de transparenţă a guvernului!) - chiar n-am ştiut: minţeau că SRI doar asigură asistenţa tehnică la interceptări;
- membrii CSAT au adăugat la lege (legea securităţii naţionale) săvârşind infracţiunea de abuz în serviciu (au exercitat o atribuţie pe care nu o aveau, aceea de legiferare) pentru a face posibilă implicarea SRI în activităţi de cercetare penală, transformând activitatea DNA în poliţie politică;
- prim-adjunctul SRI îşi făcea vacanţele cu un senator din comisia parlamentară care-l controla;
- acest Coldea e un repetent care, neputând să treacă de anul I la Institutul Politehnic Timişoara a fost băgat la Academia de Informaţii de unchiul său general de securitate şi uite că repetentul de la Poli a fost cel mai performant securist, şi de-aia s-a lăsat filmat şi înregistrat ca un amator;
- de-aia România a pierdut lamentabil în Republica Moldova, pentru că serviciile care s-au ocupat sunt conduse de repetenţi, nepoţi de generali şi lachei ai unor puteri occidentale;
după toate astea nu pot să nu susţin graţierea infracţiunilor de corupţie.
Pentru că doar aşa poate fi anulată puterea poliţiei politice asupra clasei politice, chiar cu pretul ca mulţi adevăraţi corupţi să scape.
Căci acest odios binom a compromis justiţia şi lupta împotriva corupţiei, şi iată că suntem obligaţi, pentru a scăpa ţara de ei, să acceptăm scăparea multor corupţi.
Miza adevărată a ordonanţelor care au scos în stradă coloana a cincea a puterilor coloniale nu este o graţiere, este eliberarea ţării de stăpânii binomului, de puterile coloniale care ne-au făcut atâta "bine" din 1989 încoace.
Cine nu a realizat că despre asta este vorba ori e idiot (util), ori participant voluntar în coloana a cincea a puterilor coloniale.

Gabriel spunea...

O altă măsură pe care nu aţi menţionat-o dar ar fi foarte bună: pregătirea din punct de vedere legal şi logistic a funcţionării guvernului şi din alte oraşe în afară de Bucureşti - primul candidat ar fi Constanţa, datorită capacităţilor de cazare.
Nu este acceptabil ca guvernul să rămână prizonierul unor diversionişti sau prizonierul preferinţelor politice ale bucureştenilor, pentru că este dezarmat şi nu se poate apăra (au avut grijă să înspăimânte forţele de ordine cu procesele pentru genocidul de 4 morţi din 1990).
Dacă se organizează în Bucureşti "evenimente" de tip Maidan, mineriadă sau "tinerii frumoşi şi liberi", guvernul trebuie să poată funcţiona şi din altă parte.
Dacă scapă de teroarea binomului şi de asaltul străzii, guvernul poate face multe. Dar dacă ezită acum sunt pierduţi - îi arestează unul câte unul. Doar un cretin ar putea crede sincer că Ponta sau Dragnea pot beneficia de procese corecte în România.

Riddick spunea...

Kovesi cere buget de "35-40 de milioane de euro" pentru DNA, de la 29 cât deja mărise Cioloş în 2015 pentru 2016. "Ăştia" cică vor reducere cu 20% pentru DNA şi servicii. Reducerea ar trebui să fie de minim 30-35%, de nu chiar de 50%, inclusiv la personal.

Aoleu, iar "coloana a cincea". Expresia, iniţial, era pozitivă ("naţionaliştii anticomunişti din Madrid în vremea războiului civil din Spania").

Mă uit la ăştia - MĂMĂLIGI. Dă buzna Iohannis la Palatul Victoria şi GrindeAnus îl pofteşte-n biroul lui, ba chiar participă la şedinţa de guvern prezidată de intrus. Dragnea cere retragerea jandarmilor din faţa sediului PSD. Trebuia organizat un baraj de blocare la Piaţa Romană: bariere din sârmă ghimpată tip "concertina" (se întind rotocoale de "razorwire"), plus cisterne cu apă (pe ger, cele mai bune contra intruşilor).

Gabriel spunea...

Bună ideea să le facă duş, dar nici Dragnea nu-i prost. Pătrunderea în sediul PSD pe model mineri-PNȚcd le-ar aduce o popularitate mai valoroasă decât orice sediu, iar pe manifestanți i-ar compromite definitiv.
Bugetul e a doua armă a guv. alături de ordonanțele de urgență. Trebuie tăiat 100% la DNA prin desființare, iar la repetenți 35%-40%.
Repetenții au pierdut în Rep. Moldova iar în Ardeal separatismul zburdă liber şi aproape de triumf. Guverne şi ONG-uri străine finanțează oameni oolitici şi instituții publice. Străinii controlează resursele şi infrastrctura României, inclusiv vreo 40% din terenul arabil. Astea sunt amenințări adevărate la adresa securității naționale, nu corupția.
Dar ei au inventat o amenințare adăugând la legea care le reglementează activitatea, căci aceea le permitea controlul vieții politice. Toate celelalte amenințări presupuneau să lucreze pentru România împotriva forțelor externe, ori situația reală este exact invers.

Anonim spunea...

De acord cu tot ce spui,dar de ce amnistie si gratiere pentru niste infractori dovediti? Aici este buba.Puteau foarte bine sa initieze niste legi prin care sa restructureze DNA si sa ia la puricat si tabara cealalta,ce,nu pot fi si sorosisti cu bratari la manute?Insa prin gratiere lovesti in setea de dreptate adanc inradacinata in cei care isi vad de munca ,taxe si viata grea in Romania.Mare,mare greseala ,care dovedste ca SE GANDESC DOAR LA PIELEA LOR.

Riddick spunea...

@Gabriel:

Cică li s-a aprobat în plus față de 2016 și la SRI și la DNA. Teatru ieftin, PSD e al Sistemului.

@Anonim:

Nici măcar nu de gândesc în mod real să scape. Dragnea e condamnat la mișto și nu va veni a doua condamnare. Cred că este un scenariu de decredibilizare a PSD-ALDE dus din interior.

Gabriel spunea...

Pentru că grațierea individuală o acordă preşedintele, iar el e omul sistemului. Nu din convingere, ci din cauza problemelor imobiliare din Sibiu, plus că se comportă ca preş. PNL. Din păcate, restructurarea sistemului e imposibilă în condițiile în care cei care ar trebui s-o facă ar fi rapid arestați şi cu averea sechestrată, iar procurorii şi judecătorii nu răspund pentru faptele lor. Românii setoşi de dreptate ar trebui să se gândească dacă este drept ca CSAT să legifereze prin decizii secrete fără să aibă astfel de atribuții, dacă e drept ca cercetarea penală să se facă practic cu încălcarea legii, cu participarea poliției secrete. Dacă e drept ca Dragnea de pildă să fie condamnat pentru că a trimis nişte SMS-uri prin care îndemna aparatul din teritoriu să scoată lumea la vot (nu să-i influențeze cum votează). Repet, Dragnea şi Ponta nu pot fi achitați. Dragnea trebuie scos din circuit, iar o achitare a lui Ponta ar echivala cu o auto-condamnare a sistemului (debarcarea lui s-ar dovedi bazată integral pe minciuni). Asta n-o să se întâmple.

Anonim spunea...

Este bine ca nu dai credit unei parti anume.Ma uit amuzat la diverse siteuri "nationaliste" ( de ex.Fluierul) care mai au un pic si il fac pe Dragnea un fel de martir al cauzei nationale.Rau,rau am ajuns,suntem atat de infiltrati si de manipulati incat nu este de mirare ca nu apare niciun partid nationalist autentic.

Riddick spunea...

@Gabriel:

Pe ce-i existent acum în parlament, doar PSD-ALDE poate mişca "ceva"; şi acel ceva poate fi decisiv. Şi câtă vreme nu atacă decisiv la Iohannis, pentru mine sunt complici cu el. Ponta e SIGUR agent acoperit, încep să cred din ce în ce mai mult că şi Dragnea.

@Anonim:

Voi da credit celor care fac ceea ce spun că vor să facă, ori decurge din programul lor. Desigur, dacă este ceva pozitiv. Cu Fluierul am niste dubii, acum sunt fluierul.ro dar nu de mult erau whereareyouthgoing.eu, link care acum redirecţionează la primul link. Dar tot Fluierul era, la linkul vechi. Asta de prin 2012, înainte era altceva şi voi afla ce, via Wayback Machine. ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: