25 aprilie 2015

Și cu onoarea nereperată, cum rămîne, Bombonicule?

Ce vorbești, Bibicule?
Păi și cu economia României, făcută praf de matale și de alții ca dumneata, care nu au obosit să ne prezinte UE ca pe Cornul Abundenței, cum rămîne?
Invectiva:

Se pare că fostului premier Adrian Năstase i s-a făcut dor de puțin, scuzați, bulău, declarînd nici mai mult, nici mai puțin, că ”România ar trebui să își reevalueze interesele și pozițiile” în relația cu Uniunea Europeană.

UE nu mai este cea în care am intrat noi, în 2005, spune Năstase, iar România ar face bine să acorde o atenție economică sporită zonei BRICS, din care fac parte Rusia, China, Indonezia, India și Africa de Sud.

Ce vorbești, Bibicule?

Păi și cu economia României, făcută praf de matale și de alții ca dumneata, care nu au obosit să ne prezinte UE ca pe Cornul Abundenței, cum rămîne?

Cum rămîne cu transformarea industriei țării noastre într-un morman de fiare vechi, cu concesionarea pe doi lei a resurselor naturale, cu vinderea terenului agricol către străini, în general, cu falimentul total la care a fost supusă România, totul în numele ”valorilor europene”?

Cine plătește pentru onoarea nereperată a românilor, transformați în ultimii zece ani de zile în piața de desfacere a țărilor din Europa Occidentală, în cobaii companiilor farmaceutice și alimentare americane și europene și în forța de muncă ieftină, ca să nu spunem în iobagii exploatați pe nimic de către pricopsiții din UE?

Cum rămîne cu statutul de colonie sărăcită în ultimul hal, cu haosul social, cu degradarea morală, cu dezastrul de proprorții epice la care a fost supusă România, încă din perioada pre-aderare și pînă în prezent, de boieri fanarioți ca tine și ca toți ceilalți din clasa politică trădătoare, slugile supuse și devotate ale Uniunii Europene și SUA?

Pădurile României puse la pămînt și în prezent de occidentalii cei civilizați, cine le aduce înapoi? Copilăria a generații întregi de copii români, crescuți fără părinții plecați să își cîștige existența pe meleaguri străine, cine o recuperează?

Ce să vezi, boierilor fanarioți nu le mai place de UE și SUA, cînd Stăpînirea s-a întors împotriva lor! Așa cum s-a răzgîndit Băsescu și nu îi mai place cu SUA și DNA, doar pentru că îl paște pușcăria, iată că și Năstase are acum, brusc, un cui împotriva UE, doar pentru că a stat un pic la mititica.

S-au supărat boierii, muică, ei credeau că stăpînii străini îi vor ține în brațe și o să împartă prada împreună. Și cînd colo, Stăpînirea străină este de o lăcomie feroce, cum nimeni nu putea să anticipeze, nu îi mai ajung resursele României și iobagii pe care îi exploatează, a poftit acum și la moșiile și bogățiile strînse după atîta amar de corupție istovitoare de fanarioții pe care i-a pus în jilțuri!

Năstase, Băsescu și alți jupîni ca ei au crezut că se pot pune la adăpost, că vor jupui țara asta ca pe un ciolan și nu vor păți nimic, iar acum, puși în fața faptului împlinit, și anume că stăpînii străini nu au nici un Dumnezeu și s-au apucat să își execute slugile, țipă că au rămas cu onoarea nereperată.

Lasă, că le-o reperează domnul Culaie!

2 comentarii :

Anonim G spunea...

Intrebare retorica !
Cei cu sortulete nu se incurca in fineturi de astea !
In 2005 era un plan, acum e alt plan. Iar ''megafoanele'' au sarcina sa-l difuzeze si sa-l sustina.
Stapinii lumii au stabilit directia BRICS si asa se ''combate''. Macar de am fi printre primii in noul club.....

Riddick spunea...

Văd c-au intrat în noul club bancar "incompatibilităţi reciproce" precum Arabia Saudită, Israelul şi Iranul.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: