04 februarie 2014

Le cer şi eu popularilor din România să se delimiteze de eurosocialişti ;-)


Populari, în sensul de afiliere la PPE. Că despre popularitatea lor...

Cristian Preda (I): "Modelul 'marii coaliţii' e cel folosit şi în Parlamentul European. Compromisul dintre PPE şi socialişti e la baza funcţionării legislativului european. E un compromis onorabil, nu unul care compromite. De ce? Fiindcă asociază cele două mari opţiuni politice proeuropene degajate la nivelul statelor-membre, fiindcă e bazat pe o negociere serioasă şi detaliată a modului în care interesul general poate deveni operaţional. Parlamentul European nu funcţionează, altfel spus, după modelul Westminster al democraţiei, adică pornind de la o putere şi o opoziţie oficială, ci folosind modelul consensual."

Cristian Preda (II): "În România, asistăm la nașterea unui neo-bolșevism: socialiștii români au față de presă și față de adversarii politici atitudinea pe care o aveau comuniștii aserviți Moscovei în 1945-1946.
Le cer socialiștilor europeni să se delimiteze de tovarășii lor de la București."

4 comentarii :

Riddick spunea...

"Să se delimiteze ?" Peste poate. După cum spuneam aici:

EuroBăse şi făcăturile lui recente (PMP, PFC) - ca şi PDL, PnŢCD şi UDMR - aparţin acelui aşa-zis "centru-dreapta" care se aliază cu eurosocialiştii la nivelul UE, şi care poartă numele de PPE/EPP (Partidul Popular European). Din care s-a desprins aripa conservatoare şi eurosceptică, ECR (Conservatorii şi Reformiştii Europeni).

Riddick spunea...

Deci:

La alegerile europarlamentare, un vot pentru un partid din PPE (sau PES, sau ALDE) înseamnă un vot pentru o majoritate PPE-PES-(ALDE-verzi-eurocomunişti) în parlamentul european.

Anonim spunea...

Virajul PDL in ac de par, cu 180 grade, a fost pregatit in laboratoarele in care ucenicii, calfele si maestrii, poarta sortulete.
Asadar, a fost o intelegere intre ''stinga'' si ''dreapta'' din Europa, fapt ce confirma ca, intre cele doua aripi politice nu este nicio diferenta de esenta(pREDA RECUNOASTE ASTA CCIND SPUNE CA''Parlamentul European nu funcţionează, altfel spus, după modelul Westminster al democraţiei, adică pornind de la o putere şi o opoziţie oficială, ci folosind modelul consensual.").
Daca pornim de la aceasta premiza, apelul acestui psihopat, care cu greu isi stapineste nervii cind cineva indrazneste sa-l contrazica, in sensul ca ''socialiștii europeni să se delimiteze de tovarășii lor de la București'' este o diversiune ordinara, de natura sa ne duca de nas si sa acceptam, de teama ''neo-bolsevicilor'' de stinga, pe ''neo-bolsevicii'' de dreapta(INTRE CARE TREBURILE SE REZOLVA ''CONSENSUAL'').
Daca vrea sa arate ca este roman adevarat si are singe in instalatie, SA SPUNA CLAR, DE PREFERAT IN SCRIS, CA ESTE IMPOTRIVA ORICAREI REGIONALIZARI A ROMANIEI SI CA SE VA LUPTA, EL SI GASCA DIN CARE FACE PARTE, PINA IN PINZELE ALBE, PENTRU CA ACEASTA NENOROCIRE SA NU SE INTIMPLE.
DACA NU FACE ASTA ESTE O SLUGA DE CEA MAI JOASA SPETA A NEO-BOLSEVICILOR INTERNATIONALISTI BRUXELLEZI.

Riddick spunea...

Se mimează divergenţele dintre cele două facţiuni, pe plan intern, la nivel naţional (în statele membre UE)..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: