20 mai 2012

Am zis să salvez imaginea...



... că poate șterge postarea. O puteți accesa, dacă sunteți curioși. GP e nașpa, după părerea mea, și nu e o părere doar de acum (am văzut panourile).



6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Stai ca vine vara.Toate marile magazine isi vor pune panouri de reclama pentru costume de baie.
Am vazut ieri o multime de accidente de masina (mici) pentru ca soferii cascau ochii pe sus,s-o vada mai bine pe GP.Cred ca Pistol este un pseudonim...:)
Reclama e prost gandita.Nu poti sa faci plaja cu colierul metalic ,gros de 5-6 cm la gat.Asa cum arata e mai degraba o reclama la lenjerie intima.S-ar putea ca reclama sa fie facuta intentionat ca sa compromita PDL....

Crystal Clear spunea...

Apropos de DUDA -Cred ca pana la urma votez tot PDL -prea se inghesuie toti sa-l desfiinteze....

Riddick spunea...

La locale votez cu PP-DD. Dacă va fi congres la PDL după locale (cum se aude) și secta va fi pusă în minoritate, reconsider PDL ca alternativă pentru la toamnă. Dacă nu - nu.

postoricanul spunea...

PP-DD?
cu asta m-ai pierdut de client, zau.

Riddick spunea...

Dacă doar ăștia au reușit să se înregistreze și au ceva șanse...

postoricanul spunea...

stai acasa...sau emigreaza sunt optiuni mai valide decat sa votezi casa aia de nebuni.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: