17 aprilie 2012

Pssst-pssst, cichi-cichi





5 comentarii :

Riddick spunea...

"Pssst-pssst, cichi-cichi" făcea parte dintr-o reclamă TV celebră, prin 1991 sau 1992. În România.

Crystal Clear spunea...

"Sa-i termine pe huligani "...

Crystal Clear spunea...

La cine se refera ?

http://tismaneanu.wordpress.com/2012/04/16/schita-de-arheologie-a-infamiei-intelofobie-si-occidentofobie/
"Orice ar crede canaliile cinice si demagogii narcisisti, Romania anului 2012 este categoric diferita de aceea a anului 1990. Cei care incearca sa reinvie un nationalism de parada, pompierist, xenofob, occidentofob, intelofob si vid de continut, ar face bine sa-si aminteasca de acei ani si sa inteleaga ca risca sa impinga tara intr-o fundatura istorica."

Riddick spunea...

Cred că la unii care l-au criticat, și care au avut tangențe cu regimul ceaușist.

Dar nu aceia sunt naționaliștii.

Crystal Clear spunea...

Nu cred .
Are alta adresa ....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Béla Markó, 2009: "România trebuie regionalizată, fostele regiuni trebuie restructurate şi să li se dea competenţe teritoriale. Nu este suficient să acordăm competenţe mai largi autorităţilor locale, trebuie făcută o nouă regionalizare în care Ardealul să fie o entitate distinctă, la fel şi celelalte regiuni istorice: Moldova, Muntenia, Dobrogea. Este posibil un al treilea pas, dacă vom ajunge la descentralizare şi regionalizare, împreună cu formarea autonomiilor. Un alt subiect de dezbatere este şi federalizarea, care pentru unii este ca un postav roşu, dar trebuie să vorbim despre asta şi vedeţi că eu vorbesc cu mare precauţie".

Béla Markó, 2015: "În urma refugiaților mă tem că se va întări nu Europa Unită, ci se vor întări statele naționale, pe care de-acum câțiva ani am sperat să le demolăm".

 

Postări populare: