26 august 2011

Europe needs a revolution



Pe scurt, ne-au furat drepturile cu care ne-am născut; ale noastre, ale copiilor şi nepoţilor noştri, şi de aceea Europa are nevoie de o revoluţie.

Iar dacă, în cele din urmă, aceşti infractori nu vor fi traşi la răspundere de lege, aşa cum o merită, vor fi, cu siguranţă, traşi la răspundere de istorie, ca generaţia care a încercat să elimine democraţia din Europa. O generaţie de trădători, de pigmei politici incompetenţi, corupţi, care-şi spun lideri.




"În curând, arabii ne vor da lecţii de democraţie".

"Guvernul german creează un mini-imperiu economic din state vasale".

"UE nu este nicidecum o uniune, ci o lovitură de stat la nivel continental; ceea ce a început sub forma Pieţei Comune, acum se metamorfozează pe ascuns într-o dictatură politică supranaţională. Un organism parazitar care trăieşte pe spinarea statelor naţionale, secându-le puterea şi ucigându-le lent. O tiranie birocratică ce vrea să armonizeze până la eliminare identităţile naţionale, care au făcut din Europa un continent al diversităţii autentice şi un creuzet cultural, ale cărui valori au modelat întreaga lume occidentală".

"Războiul de Independenţă nu a însemnat America împotriva Angliei. A însemnat englezi care au rezistat regimului opresiv al regelui lor de origine germană".

"Spre deosebire de Constituţia americană, care pune puterea în mâna poporului, 'Constituţia Europeană' lasă 'poporul' fără putere şi dă puterea birocraţilor nealeşi şi politicienilor de carieră, fiind creată doar pentru beneficiul exclusiv al acestora".  

"De-abia se uscase cerneala pe paginile Tratatului de la Lisabona, că deja încălcau articolele sale, risipind banii câştigaţi de alţii şi distrugând economiile. Cei mai mulţi dintre aceşti oameni nu au avut o slujbă obişnuită în afara politicii, şi asta se vede. Ei locuiesc într-o bulă creată de ei înşişi, precum o sectă; şi înlăturând puterea urnei de vot, cum au făcut-o, ei împiedică oamenii să spargă bula şi să lase să pătrundă în interior puţină realitate. Pe scurt, ne-au furat drepturile cu care ne-am născut; ale noastre, ale copiilor şi nepoţilor noştri, şi de aceea Europa are nevoie de o revoluţie. Iar dacă, în cele din urmă, aceşti infractori nu vor fi traşi la răspundere de lege, aşa cum o merită, vor fi, cu siguranţă, traşi la răspundere de istorie, ca generaţia care a încercat să elimine democraţia din Europa. O generaţie de trădători, de  pigmei politici incompetenţi, corupţi, care-şi spun lideri, dar care nu sunt în stare nici să ducă o turmă de lemmingi peste buza prăpastiei".

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

EXCEPTIONAL : Verde-n fata !
Va fi greu sa scapam de nemernicii mincinosi !

Riddick spunea...

Ce, Gaddafi credea ? E mult până începem.

Crystal Clear spunea...

Tot arunca praf in ochi: Lazaroiu face un nou partid de dreapta,etc, etc -incearca doar doar sa ameteasca electoratul.
Pana s-or trezi toti !

Riddick spunea...

Detaliu important: Lăzăroiu NU e membru PDL. Dar nu mai e timp pt. Albă ca Zăpada. În schimb, atinge psihicul celor care ar vota o altă dreaptă în locul PDL, şi zic: "Asta e dom'le, dacă nu a aparut altceva". Tot e bine dacă ies din casă la vot.

Crystal Clear spunea...

Ce nemernici!
Am intalnit ieri un sofer de taxi care se tot lauda ca el este de stanga, cu PSD.Ca abia asteapta "revolutia" (?),ca sigur trebuie sa mergem la vot sa-i stergem pe toti , etc, etc.
In final nu mi-a dat chitanta ca il pun "astia" sa plateasca TVA....Reprezentant tipic al celor de stanga: hoti si scandalagii

Ce sa ma mai cert eu cu el?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: