11 aprilie 2011

NU armele omoară oameni, oamenii omoară oameni !



"You cannot invade the mainland United States. There would be a rifle behind every blade of grass".
Fleet Admiral Isoroku Yamamoto

Incidentul din Olanda, în care un psihopat a împuşcat mai multe persoane şi apoi s-a sinucis, dă apă la moară activiştilor anti-guns. Ia să fi avut măcar unul-doi de pe lângă dement o armă, purtată legal... Oare bilanţul nu ar fi fost mai favorabil cetăţenilor normali?

Dar, nu. La fel ca în SUA, unde regimul antiamerican Obama încearcă să limiteze şi chiar să desfiinţeze dreptul cetăţenilor la autoapărare prin arme de foc (The 2nd Ammendment), la fel procedează şi €uropsihopaţii, fiindcă se aşteaptă (ştiindu-se cu musca pe căciulă) la o ripostă binemeritată.  



Alex Jones: "De fiecare dată în istorie, sclavii erau dezarmaţi"


Un masacru deschide dezbaterea asupra portului de arme

De Volkskrant, 11 aprilie 2011

"Alphen în doliu după o baie de sânge”, titrează De Volksrant. Pe 9 aprilie, un bărbat de 24 de ani a tras în mulţime într-un centru comercial din Alphen aan de Rijn, în sudul Amsterdamului, ucigând 6 persoane şi rănind alte 17 înainte de a se sinucide. Trăgătorul, care era membru al unui club de tir, dispunea de mai multe permise de port de armă dar nu şi pentru arma automatică pe care a utilizat-o. “Regulamentele cluburilor de tir şi cele pentru deţinerea de arme sunt suficient de ferme în Olanda?”, se întreabă Trouw. Motivul acestui act rămâne necunoscut. Trăgătorul avea “un trecut psihiatric şi era în mod clar tipul sinucigaşului”, notează De Volkskrant, dar va trebui “să se ia în calcul posibilitatea ca acest act de cruzime să rămână inexplicabil”.


>>  Don't Shoot Yourself in the Foot - Comments on Gun Control

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: