23 martie 2011

Ungaria a zis. Va face la fel şi Cehia ? Sau România ?!Am găsit ştirea asta într-un singur loc (aici), sper să se confirme:


Ungaria nu intră în Pactul de Competitivitate, pentru a-şi decide singură taxele

Ungaria nu va adera la Pactul de Competitivitate propus la nivelul Uniunii Europene, pentru că doreşte să-şi menţină independenţa în deciziile privind taxele interne, a declarat marţi prim-ministrul ungar Viktor Orban, citat de MTI.

”Vrem să constituim cel mai competitiv sistem de taxe din Europa şi de aceea avem nevoie de un regim de taxe independent”, a spus Viktor Orban, într-o conferinţă de presă.

Pactul de Competitivitate, promovat de Germania şi Franţa, prevede armonizarea impozitelor în statele membre UE.

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

V Stoica (organizatorul din umbra al reformistilor) se face ca nu stie nimic si manipuleaza in continuare,la greu .Incearca si cu Blaga.
Poate vad si la PDL un episod de tipul : Stolojan -Basescu –« lacrimi » pentru tara …
Nu degeaba TRU s-a dus spre Blaga.
Nu mai am incredere in nimeni, totul e regie.
Sa vedem ce se intampla pe 25-3.
Daca ne baga sub tutela UE sunt oameni de nimic si nu mai conteaza lucrurile bune pe care le-au facut pentru ca nu le-au facut pentru romani ci pentru "europeni"-adica Germania, Franta,Olanda....Noi romanii nici nu mai contam pentru ei.


http://www.romanialibera.ro/opinii/interviuri/blaga-s-ar-putea-alatura-echipei-boc-chiar-inainte-de-alegeri-220243.html

Crystal Clear spunea...

Din nou, praf in ochi,"galceava inteleptilor", se mimeaza dialogul pentru a da impresia de veridicitate.
Totul este manipulare ...

http://cristianpreda.ro/2011/03/23/vin/#respond

Riddick spunea...

Blaga zice că nici gând să renunţe la candidatură. Stoica minte sau ne ia la mişto:

Blaga: Nici gând să renunţ la candidatura pentru şefia PDL

Crystal Clear spunea...

Stoica incearca sa manipuleze, in continuare, nu se lasa......

Riddick spunea...

Dacă nu vor fi opriţi la congres, e nasoală treaba. Gata, ies din online, revin peste 3-4 ore.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gyorgy Frunda, 2011: "Problema este de educaţie, de percepere. Din 1920 şi până astăzi, toţi românii au fost crescuţi, educaţi în spiritul statului naţional. Este o problemă greu acceptabilă din punct de vedere psihologic, dar acesta este adevărul, România nu este un stat naţional. Dar marile naţii, Italia, Franţa şi alţii au renunţat la definirea statelor lor ca şi state naţionale şi acest lucru este normal într-o Europă în care multiculturalismul şi multietnia sunt prezente în fiecare stat şi în care demersurile, scopurile politice sunt întemeierea Statelor Unite ale Europei sau Statelor Federale ale Europei, nicidecum un ansamblu de state naţionale care să lupte între ele."

Gyorgy Frunda, 2012: "Cred că în următorii patru ani voi putea convinge România să o lase mai uşor cu statul naţional, pentru că minciuna are picioare scurte. Această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene şi al Împărăţiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni. Acesta e viitorul în Europa comună."

Postări populare: