26 ianuarie 2011

Stânga încurajează extremismul islamic



Europarlamentarul PSD/PES Corina Creţu scrie pe blog despre participarea sa la manifestarea Holocaust Remembrance Day, la Parlamentul European, pentru comemorarea evreilor ucişi de Germania hitleristă.

Nu se poate totuşi abţine, şi strecoară o şopârlă, la final:
Sunt necesare astfel de rememorari, cu atat mai mult in contextul actualei recrudescente a extremismului de dreapta in Europa, unul din cele mai ingrijoratoare si recente cazuri fiind plecarea a zeci de familii evreiesti din orasul suedez Malmo, in urma intensificarii incidentelor anti-semite.
La Malmo este vorba despre violenţe sistematice, organizate de către numeroasa comunitate islamică împotriva evreilor din oraş:



În trecut au existat, într-adevăr, agresiuni ale extremei drepte, dar nu au fost sistematice şi nu au dus la exodul familiilor evreieşti.

Stânga duce o politică ipocrită. Face apel la boicotarea "partidelor de extrema dreaptă" la nivel european, dar la nivel naţional colaborează de minune cu partide extremiste gen PRM

De fapt, ei definesc ca fiind de extrema dreaptă şi partidele mai radicale (UKIP - din Marea Britanie, PVV - din Olanda, de exemplu) care se opun imigraţiei în statele UE, şi deasemenea, se opun unei integrări europene care ar elimina statele naţionale.

Parlamentar socialist olandez scandând lozinci la un miting islamist:


De fapt, stânga şi islamul sunt aliaţi. Împotriva civilizaţiei occidentale, a economiei de piaţă, şi în final, a democraţiei însăşi.

Situaţia din Suedia este explicată foarte bine pe siteul În Linie Dreaptă -  Pro-Israel în Suedia.

3 comentarii :

NTN spunea...

Stanga e pentru Islam. Or sa ajunga sa se inchine la 'Profet' alaturi de musulmani. Sunt o gramada de moschei in toata Europa, au unde sa se duca.

Crystal Clear spunea...

Iar au inceput toti sa dea vina pe evrei !
Nu le-a ajuns Holocaustul.

Riddick spunea...

PLO (Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei) avea (are ?) o ideologie marxistă. Că a apărut şi Hamas, nu-i decât o strategie "catch all".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: