26 ianuarie 2011

Stânga încurajează extremismul islamicEuroparlamentarul PSD/PES Corina Creţu scrie pe blog despre participarea sa la manifestarea Holocaust Remembrance Day, la Parlamentul European, pentru comemorarea evreilor ucişi de Germania hitleristă.

Nu se poate totuşi abţine, şi strecoară o şopârlă, la final:
Sunt necesare astfel de rememorari, cu atat mai mult in contextul actualei recrudescente a extremismului de dreapta in Europa, unul din cele mai ingrijoratoare si recente cazuri fiind plecarea a zeci de familii evreiesti din orasul suedez Malmo, in urma intensificarii incidentelor anti-semite.
La Malmo este vorba despre violenţe sistematice, organizate de către numeroasa comunitate islamică împotriva evreilor din oraş:În trecut au existat, într-adevăr, agresiuni ale extremei drepte, dar nu au fost sistematice şi nu au dus la exodul familiilor evreieşti.

Stânga duce o politică ipocrită. Face apel la boicotarea "partidelor de extrema dreaptă" la nivel european, dar la nivel naţional colaborează de minune cu partide extremiste gen PRM

De fapt, ei definesc ca fiind de extrema dreaptă şi partidele mai radicale (UKIP - din Marea Britanie, PVV - din Olanda, de exemplu) care se opun imigraţiei în statele UE, şi deasemenea, se opun unei integrări europene care ar elimina statele naţionale.

Parlamentar socialist olandez scandând lozinci la un miting islamist:


De fapt, stânga şi islamul sunt aliaţi. Împotriva civilizaţiei occidentale, a economiei de piaţă, şi în final, a democraţiei însăşi.

Situaţia din Suedia este explicată foarte bine pe siteul În Linie Dreaptă -  Pro-Israel în Suedia.

3 comentarii :

NTN spunea...

Stanga e pentru Islam. Or sa ajunga sa se inchine la 'Profet' alaturi de musulmani. Sunt o gramada de moschei in toata Europa, au unde sa se duca.

Crystal Clear spunea...

Iar au inceput toti sa dea vina pe evrei !
Nu le-a ajuns Holocaustul.

Riddick spunea...

PLO (Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei) avea (are ?) o ideologie marxistă. Că a apărut şi Hamas, nu-i decât o strategie "catch all".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Ştefan Vlaston, 2013: "Pentru România, Grecia, Spania, Portugalia, Italia, ţări cu un comportament economic iraţional, în care pomenile electorale sunt principalul mod de a câştiga alegerile, nu calitatea oamenilor, programelor şi proiectelor, este categoric util un jandarm european, care să evite ca ţări din UE să intre în capcana în care a intrat Grecia, ca urmare a acţiunilor unor conducători iresponsabili sau criminali de-a dreptul. Chiar evoluţia spre SUE, Statele Unite ale Europei, cu cedări de suveranitate, este benefică pentru România."

Ştefan Vlaston, 2015 ("Statele Unite ale Europei, acum ori niciodată"):
"Toate astea s-au întâmplat pentru că n-au existat reguli clare şi pentru împrumuturi, şi pentru limita până la care merg suveranitatea şi independenţa economică. Este momentul adevărului. Avem nevoie de un nou proiect, un nou tratat, pentru constituirea Statelor Unite ale Europei (SUE). Cu reguli clare, cu avantaje clare pentru cei care aderă la proiect, cu responsabilităţi clare ale guvernelor, cu limitări de suveranitate pentru cei care aderă la Uniune. Fără independenţă economică, dacă independenţa înseamnă să iei bani împrumut, după care să nu-i mai restitui. Un guvern SUE unic, cu prerogative clar delimitate. Un buget al SUE comun, folosit după nevoi, de fiecare ţară, sub control SUE. Ponderea în instituţiile de control să fie dată de nivelul contribuţiei la bugetul comun, altfel ne întoarcem la evenimente precum cele de azi din Grecia."

 

Postări populare: