31 octombrie 2010

Nu îi va simţi nimeni lipsa



Nici nu mai ştiu de câţi ani nu mai cumpăr Academia Caţavencu, care a ajuns o oficină scârboasă de propagandă a oligarhiei roşii, de la săptămânalul anti-Iliescu din anii '90.

Se pare că acum Academia Caţavencu a ajuns în proprietatea unei firme de lichidare judiciară a unui trepăduş de-al PNL, anunţă Anchete Online:


Surse din cadrul trustului Realitatea – Catavencu sustin ca revista “Academia Catavencu” nu mai este in proprietatea lui Sorin Ovidiu Vantu, ci a fost preluata de Rominsolv, un lichidator judiciar, care apartine avocatului Gheorghe Piperea, un apropiat al PNL. Potrivit acestor surse, lichidatorul va vinde “brandul” revistei Catavencu, pentru recuperarea unei datorii de 3 miliarde de lei vechi.

“Din pacate, revista, desi are o datorie de 3 miliarde, are de recuperat 4 miliarde de lei de la diverse firme, care au refuzat sa mai plateasca in conditiile in care s-a decis falimentarea revistei”, au mai spus sursele noastre.

Cel mai mare debitor al SC Catavencu SA, societatea care editeaza saptamanalul, este chiar Realitatea Media. Vantu a preferat sa aduca in faliment revista, decat sa achite datoriile pe care le avea… chiar catre firma sa, ce edita saptamanalul Academia Catavencu.

Interesant este faptul ca SC Catavencu SA a intrat in faliment nu din cauza ineficientei revistei Academia Catavencu (ar fi putut supravietui singura numai din vanzare si publicitate), ci din cauza “capusarii” acesteia, prin trecerea altor afaceri in portofoliului firmei care editeaza saptamanalul.

Astfel, cele mai mari datorii ale societatii care editeaza revista erau in aceasta vara catre Compania de Productie din Cluj – 237.951 lei, reprezentand contravaloarea tiparirii revistei Businnes Standard si Compania de Productie Intertainment SA din Buftea -357.096 lei, controlata de Adrian Sarbu, precum si catre Coface Romania Credit Management Service SRL, specializata in recuperarea creantelor, care incearca sa obtina in instanta 3.161 lei, reprezentand contravaloarea fotografiilor folosite la revistele Money Express, Super Bebe si Tabu, furnizate de Photoland SRL.

Ancheteonline a scris ca procedura de lichidare a revistei Academia Catavencu a inceput in luna mai, a.c.
Managementul televiziunii Realitatea TV a fost preluat de omul de afaceri Sebastian Ghita, patronul trustul de firme Asesoft Ploiesti, care nu a luat in portofoliul sau si divizia online a trustului Realitatea Media si nici Academia Catavencu.

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Putem urmari si evalutia "fondatorilor" AC.
Un singur exemplu este suficient :
I T Morar.
De la statutul de actionar, dupa vanzarea de actiuni catre S.O.Vantu a ramas angajat si a facut politica acestuia .In fiecare week-end ne recomanda vinuri fine si intre timp este numit de actualul guvern consul la Marsilia sa puna stampile pe pasapoarte.

Dovada ca fondatorii AC sunt transpartinici....

Riddick spunea...

Biju Morar a pus botu' la mălai, dar aşa, şi TRU a mai scris la Cotidianul pâna la europarlamentarele din 2009.

Buşcu, Istodor si restul sunt slugile lui SOV.

Crystal Clear spunea...

TRU a scris in Coti dar, sa ne amintim si cum a scris!
Era mereu dizident,mereu impotriva PSDNL si pro Basescu .
De asta l-au si dat afara.
Nu poate fi comparat TRU cu ITM.

Acum doia ani citeam Coti doar pentru TRU .

Nu-i suport pe cei care fondeaza o firma, o cladesc cu talent, inteligenta si imaginatie ,iar apoi o vand si RAMAN ANGAJATI in acelasi loc.
Inteleg sa-ti faci o alta fima imediat dar asa e ca si cum ti-ai vinde sufletul.
Sau iti vinzi casa si platesi apoi chirie.Faci asta numai daca esti la mare, mare ananghie
Asa cred eu...

Riddick spunea...

ITM e omul care se complace.

Crystal Clear spunea...

Balteste


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: