05 iunie 2010

Mişcări la azilul de nebuni




Atanasiu-Bijboacă (PNL) sare cu propunerea: două tururi de scrutin la alegerile parlamentare din 2012. 
Mai deunăzi săreau în sus când auzeau de uninominal adevărat, care cică "denaturează democraţia !".  Băi, Bijboacă, nu-i pentru cin' se pregateşte, ci pentru cin' se nimereşte: n-ar fi bună schimbarea asta şi la alegeri mai devreme de 2012 ?

Antonescu
delirează, în maniera în care ne-a obişnuit deja:

,,Noi suntem într-un război total, politic, mediatic şi social cu PDL. El nu va înceta odată cu ieşirea PDL de la guvernare şi nici atunci când vor cădea sub un anumit prag, cum ar fi, să zicem, 15%, ci doar după dispariţia acestui partid după scena politică".

 

Bă, câinii mor de drum lung, şi proştii, de grija altuia !

Mai bine vezi-ţi de partidul tău, că unul din trei votanţi liberali nu au votat cu Geoană la turul doi !

 

(Nu ştiu dacă formularea după - corect: "de pe" - aparţine sau nu fostului profesor şi muzeograf Antonescu, ce de aproape 20 de ani face pe parlamentarul, atunci când mai trece pe la parlament).

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: