12 iunie 2010

Geoană, creativul


La recepţia de la Ambasada Federaţiei Ruse, cu ocazia Zilei Naţionale, Geoană nu a pierdut ocazia să se dea pe faţă, după cum scrie ziarul Puterea:

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la o recepţie de Ziua Naţională a Rusiei, că, dacă ar fi făcută o medie între temperatura caniculară din Bucureşti şi cea a relaţiilor bilaterale dintre România şi Federaţia Rusă, ar rezulta "o temperatură medie acceptabilă". 
 
Mircea Geoană a ţinut să sublinieze că face acest comentariu în nume personal.

"Vreau să fac un comentariu de natură personală cu privire la relaţiile bilaterale dintre România şi Federaţia Rusă. Dacă am face o medie între temperatura caniculară a zilei de azi şi temperatura relaţiilor bilaterale, probabil că am ieşi cu o temperatură medie acceptabilă. Nu suntem singura ţară din Europa Centrală care avem probleme complicate venite din istoria relaţiilor cu Federaţia Rusă . Şi dacă naţiunea poloneză, grav încercată în acest recent dramatic accident de la Smolensk, în care partea rusă a răspuns impecabil din punctul meu de vedere, reuşeşte să depăşească anumite complexe istorice, nu văd de ce România nu ar proceda la fel", a spus Geoană.

"Cred că va trebui să dovedim mai multă creativitate în deblocarea dialogului politic între Bucureşti şi Moscova. Este de mult prea multă vreme blocat şi acest lucru nu foloseşte nici intereselor Rusiei şi nici intereselor României", a continuat Geoană.


Deci,  Geoană aproape că se demască drept un trepăduş al intereselor ruseşti. 

Auzi la el : "
partea rusă a răspuns impecabil din punctul meu de vedere"...


5 comentarii :

Anonim spunea...

cand vom afla ce a fäcut geoanä la moscova si ce a oferit.

dna. SAVIN A DECLARAT; ARE DOVEZI DE FAPTELE LUI GEOANÄ

CRED CÄ AR TREBUII SÄ SE STIE; SI CE A FÄCUT CU ( MILIOANE EURO SI DE TRÄDARE:


NU E POSIBIL UN ASTFEL DE OM,

SÄ MAI CONDUCÄ SENATUL,

LOCUL LUI ESTE DUPÄ GRATII; CU EL SI ALTZII:

Riddick spunea...

Theo, răbdare. Sunt convins că n-o să le meargă nemernicilor.

Despina spunea...

Sa speram

BARICADA spunea...

Lui Mirciulică i-au fost făcute lecţiile acasă, dar a uitat "spici"-ul de la mână pân la gură. A potrivit-o şi el cum a putut... Vă daţi seama, dacă era nevastă-sa pe lângă el, ar fi ţopăit cu pumnişorii strânşi şi ar fi încheiat apoteotic cu un "vom învinge" păţigăiat...

Riddick spunea...

Ce mă amuză este că ăia de la Puterea îi dau (voit ?!) cu un asemenea articol peste ţurloaie.

Nu-i vorbă, se faultează şi ei singuri cu poza lui Gorbaciov pe pagina principală.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: