15 mai 2009

,,Bomba'' Dinescu




La ,,Tanase si Dinescu'' de la Vantu TV, Dinescu lanseaza ,,bomba'' : cica dupa europarlamentare Traian Basescu va pune un nou prim-ministru in persoana lui Daniel Daianu, cazut in dizgratia PNL-ului. Parsivenia lui Dinescu bate in mai multe directii : 1.In PSD-Geoana (prin numirea lui Daianu ar fi eclipsat Crin Antonescu, ,,adevaratul challenger'', Geoana fiind ori ,,blat'' cu Basescu, ori necompetitiv pentru turul doi) , 2.In PDL, care ar zice ,,da'' la orice initiativa de la Cotroceni , 3. In Emil Boc, minimalizat astfel inainte de europarlamentare. Una peste alta, cei doi muppetsi din emisiune par cam plouati (,,dom'le, sa fi iesit acum PSD de la guvernare si sa fi batut palma cu liberalii''. ,,Crin Antonescu nu prinde la sate''). Au si motive.

4 comentarii :

Anonim spunea...

Inventaţi, băieţi, orice, numai diversiune să fie!

Riddick spunea...

@gabhry_el : Au inceput sa cante dupa ureche, au inceput si sa critice GDS,a la FSN 1990, ca n-ar fi ,,intelectuali de stanga''...

gabhry_el spunea...

intelectualii de stînga sunt nişte handicapaţi politic

Riddick spunea...

De acord, insa foarte vocali, au sintagme-tip pe care le-au impus in ani de zile, sunt coordonati intre ei si foaaarte bagaciosi.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Béla Markó, 2009: "România trebuie regionalizată, fostele regiuni trebuie restructurate şi să li se dea competenţe teritoriale. Nu este suficient să acordăm competenţe mai largi autorităţilor locale, trebuie făcută o nouă regionalizare în care Ardealul să fie o entitate distinctă, la fel şi celelalte regiuni istorice: Moldova, Muntenia, Dobrogea. Este posibil un al treilea pas, dacă vom ajunge la descentralizare şi regionalizare, împreună cu formarea autonomiilor. Un alt subiect de dezbatere este şi federalizarea, care pentru unii este ca un postav roşu, dar trebuie să vorbim despre asta şi vedeţi că eu vorbesc cu mare precauţie".

Béla Markó, 2015: "În urma refugiaților mă tem că se va întări nu Europa Unită, ci se vor întări statele naționale, pe care de-acum câțiva ani am sperat să le demolăm".

 

Postări populare: