29 septembrie 2021

Pe scurt - TOT ce ar trebui făcut IMEDIAT

Mihai Malaimare

Se anunță tot felul de mitinguri pentru renunțarea la certificatul verde. La unele sunt chiar invitat. Mă culc pe cuptor, precum Kutuzov în fața cuceririi Moscovei de către Napoleon. Să mă treziți atunci când veți înțelege că nu pandemia este problema României. Demiterea lui Iohanis, alungarea holerei galbene, ieșirea din UE și din NATO, acestea sunt problemele reale ale României, restul este cu voie de la serviciile secrete românești trădătoare de țară, de neam și de onoare!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3095081410814334&id=100009375168032

3 comentarii :

Anonim spunea...

" Demiterea lui Iohanis, alungarea holerei galbene, ieșirea din UE și din NATO, acestea sunt problemele reale ale României, restul este cu voie de la serviciile secrete românești trădătoare de țară, de neam și de onoare! " Inca unul care s-a trezit la realitate in cele din urma dar , pana sa faca mai multi acelasi lucru...asteptam iarna precum Kutuzov !

Riddick spunea...

"Nu explică bine" - Kutuzov a aplicat tactica pământului pârjolit, incendiind total Moscova dinaintea La Grand Armee a lui Napoleon (casele erau atunci din lemn). Ar mai fi rămas vreo 6000 din 200.000, cât avea atunci Moscova. Nu ştiam, am citit după postare.

Riddick spunea...

Aceeaşi tactică a decretat-o Stalin în iunie 1941, în teritoriile ce urmau a fi imediat-invadate: retragerea populaţiei, şi toate casele, hambarele, fabricile, etc - demolate, dinamitate sau incendiate. Animalele (din şeptel) neevacuabile - împuşcate.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: