19 decembrie 2017

Ajungem treptat la un punct de la care nu se mai poate "înainta" tot cu vechile lozinci


Propaganda tefelistă a-nceput să acosteze discret "trecătorii": Pssst... domnu', domnuu'... n-aţi vrea să ieşiţi (cu noi) la Lupta Cea Mare?


Să fi făcut ăştia acelaşi circ în parlamentul din Taiwan sau Coreea de Sud? Îi scoteau afară în şuturi şi pumni. Parlamentul are chestori, va trebui să se doteze şi cu bouncers, ca la localuri.

Circotecă pentru fraieri

Dar sare-n ochi şi lumea începe să vorbească pe la colţuri.
  La randul sau Klaus Iohannis poate rasufla usurat ca Dragnea isi tine promisiunea si PSD-ul nu scoate la incalzire niciun candidat mai de Doamne Ajuta pentru viitoarele alegeri prezidentiale, taindu-i chiar destul de brutal elanul mult prea ambitioasei Gabriela Firea.
Desi atat Klaus Iohannis, cat si Liviu Dragnea au primit in ultima perioada, din partea structurilor informative care ii sprijina pe fiecare in parte, munitia necesara spre a-si „mitralia” rivalul, niciunul dintre ei nu a depasit cu nici macar un pas „linia rosie” pe care si-au impus-o reciproc. Respectandu-si astfel, ca niste adevarati barbati de onoare, cuvantul dat odata cu intelegerea secreta, intens negociata la nivel international prin care cei doi si-au impartit deja sferele de influenta pentru urmatorii ani. Astfel, Liviu Dragnea nu a primit nicio lovitura care s-ar fi putut dovedi fatala din partea sefului statului, ramanand astfel la butoanele unui partid caruia ii demonstreaza, odata cu trecerea „pe repede inainte” prin Parlament a Legii raspunderii magistratilor ca merge pana la capat cu lupta impotriva statului paralel.

Când Parchetul constată că "nu a fost vid de putere" în decembrie '89, traducerea este "a fost lovitură de stat"
Şi... doar atât. O nouă formă a minciunii repetate an de an de procurorul Voinea ("Anchetăm temeinic, dar va mai dura").
  A fost stabilită componența comandamentului politico-militar care a preluat, în timp foarte scurt, după fuga președintelui în exercițiu, puterea totală în România, concluzionându-se, fără echivoc, faptul că în decembrie 1989 nu a existat vid de putere.

Comportamentul deviant al USR-iştilor are rădăcini vechi, acum au găsit doar un nou mediu de manifestare
O veche cunoştinţă cu care am rupt demult legăturile, acum apare pe la USR ("mărunţel"). Vechea mea antipatie (cu mult anterioară USR-ului) îşi găseşte acum o mult mai solidă întemeiere.
  "Râde lumea când vede #Rezist. Îi spun lui Iohannis că îl schimbă dacă nu îi sprijină. Îl ameninţă că îl schimbă cu Dacian Cioloş. E o mână de oameni violenți care creează probleme. Nu mai suportă lumea gaşca asta. Lumea întreabă de ce îi mai suportaţi pe ăştia?
Îi întreabă rudele cu ce îi are statul paralel la mână. Ei nu mai au prieteni. E o caracatiţă. Nu îi mai invită prietenii la masă pe ăştia de la USR. Îi întreabă părinţii lor ce s-a întâmplat cu ei. USR e partidul fondat de Florian Coldea", a tunat Ştefănescu.

Fostul şef SIE (Talpeş) confirmă plata "pensiei regale republicane"
Pe care ar fi sistat-o Ceauşescu, după ce "regele Mihai" a semnat Declaraţia de la Budapesta din iunie 1989.
  "Fusese un aranjament între guvernul Groza şi majestatea sa când a plecat. Adică guvernul susţinea că a plătit ani de zile un fel de bursă, ca să se întreţină. E adevărat că nu era o suma mare, până la urmă s-a ajuns la 5000 de dolari pe lună. Era chiar o persoană care se ducea şi îi dadea, cineva din diplomaţia românească."

Statul paralel a ieşit la proteste

  Fantomele arhivei SIPA și-au arătat chipurile. S-au înșirat, pentru apel, câteva sute, pe treptele Tribunalului Mare, și s-au lăsat vederii în toată splendoarea imposturii lor. Rar să asiști la un autodenunț de calibrul acesta. Halal justițiariști, halal apărători ai legii prin încălcarea ei.
Panică mare printre șobolani. Când ies toți pe covertă, chițcăind, puși pe zgâriat și mușcat, lăsând deoparte travestiuri și prudențe, înseamnă că e groasă. Că amenințarea bate regulile ocultei. Că naufragiul e iminent.
Trăim niște vremuri radioactive. Suntem surprinși de mutații genetice la toate nivelurile, care ne intrigă și ne subminează tot mai mult încrederea în normalitate.

Cine a mai văzut patriciu mort?!
  Dinu Patriciu (de profesie arhitect, fara nici o treaba cu petrolul) avea o firma de constructii. Care, prin PNL, a primit contractul pentru noul sediu al Muzeului Satului. Pe care, in 4 ani si jumatate, n-a reusit sa-l termine, de mare antreprenor ce era.
Cu Petromidia, a fost cea mai mare mânarie din ultimii 25 de ani: rafinaria fusese deja vanduta turcilor de la Akmaya (firma care chiar cu petrolul se ocupa si care platise si spaga cuvenita). Cu intarziere, PNL-ul si-a dat seama: ia stai bre, da’ de ce sa ne multumim noi c-o spaga amarâta, cand putem sa luam rafinaria cu totul? Oameni ne facem (asta, cica, e „dreapta” romaneasca!). Drept care au RUPT contractul, pretext ca turcii nu platisera nu’ș ce avans, si i-au dat rafinaria GRATIS lui… Dinu Patriciu, marele arhitect.
Da, ati auzit bine: gratis, ca omul era cu buzunarele goale. Banii pentru plata rafinariei i-a primit tot de la stat! Adica de la tine, roman idiot. Deci rupi contractul cu Akmaya, care daduse bani adevarati, si i-l dai bani lui Dinu Patriciu, un arhitect ratat, sa-ti cumpere cea mai mare rafinarie din tara, tot cu banii tai.
Sincer: miroase a mâna Securitatii, de la o poșta!

Da! Am fost mințiți de rege și de echipa sa de măsluitori! Iată ce se afla în valizele cu care a plecat Mihai
Poza din 1947('48?) de la hotelul elveţian, în care apar vreo doi metri cubi de bagaje, e propagandă - de ce nu se vede ce descărcase din vagoane (din cel puţin două trenuri diferite)?
  Vergotti a plecat cu avionul împreună cu regele şi cu regina-mamă, Elena. Cu vagonul cu valori au plecat Emilian Ionescu şi Eugen Bianu, şeful Siguranţei Palatului.
Așadar, regele știa că va abdica încă din octombrie! S-a îngrijit să-și facă încă de pe atunci bagajele! Restul sunt minciuni! Minciuni regale!

Cât pe ce să avem un Gordon Brown al României
Chestia e că atunci (în anii '70) laburiştii britanici ai lui Brown erau - clar - marxişti. Iar tac'su' ştia bine cu cine "umblă" Margareta lui...
  Povestea nu e noua: cata vreme a studiat la Edinburgh, principesa Margareta s-a iubit cu un domn pe nume Gordon Brown, ce urma sa devina ministru, apoi prim ministru al Marii Britanii, din 2007 pana in 2010. Altfel spus, era cat pe ce ca in loc de Radu Duda al Romaniei sa fi avut un Gordon Brown al Romaniei. Sau poate un Gordon Brown de Hohenzollern-Veringen. Imediat dupa ce idila s-a stins, despre Margareta fostii colegi au declarat pentru The Telegraph ca era “dulce si draguta si cu siguranta era pregatita sa devina o sotie buna. Era si inteligenta, desi nu se compara cu el, dar pareau facuti unul pentru celalalt”. Na, d-aia avem un Duda in loc de un Brown!

Leon Nica, vehement pe Facebook:
  Oare cîţi dintre cei care au văzut ieri şi au înţeles, la ştiri, liota maimuţoilor penali, ce joacă atît de prost rolul de reprezentanţi ai ne înfiinţatelor, de drept, instituţii fundamentale, care au dat năvală la cadavrul marelui criminal, marelui trădător şi uriaşului duşman al românilor şi României, lepră care nu demult s-ar fi vrut să fie rege, ceea ce mi-au reconfirmat mie, respectiv că ei sînt doar nişte umili şi jenanţi slugoi ai şefilor lor nevăzuţi de public, atotputernici, care dirijează discreţionar ţara, şefi care le-au ordonat şi acestot idioţi fără coloană vertebrală, fără demnitate şi fără pic de minte, să se ducă să se închine pioşi mortăciunii, în încercarea disperată de a minţi iar românii, prin declaraţiile lor tîmpe, ruşinoase?

Piperea: "Statul român nu ar trebui să mai facă afaceri cu Airbus, întrucât compania este cercetată penal în alte ţări"
Eh... "nici pe-asta" n-au aflat-o deontologii...
  Guvernul României a acordat Airbus un ajutor de stat de circa 5 milioane de euro pentru fabrica de la Braşov. Compania "Airbus" este, în prezent, investigată de Parchetul din Franţa şi Oficiul pentru Fraudă din Marea Britanie pentru unele nereguli în tranzacţiile sale. De asemenea, grupul european este vizat de alte două anchete, în Austria şi Germania, în legătură cu vânzarea de avioane de vânătoare Eurofighter. Germania şi Franţa deţin fiecare 11% din acţiunile grupului Airbus.

A fost şi este periculos, pentru scopurile şi idealurile organizaţiei sataniste universale, ca la conducerea statului român să se găsească români
  Aşa au sosit, nu regii, ci domnitorul Carol I de Hohenzolern, despre care cred că este suficient să observăm doar câteva lucruri. Primul este că Majestatea Sa este campionul dărâmării de biserici şi mânăstiri, în curgerea tulburatei noastre istorii. Nici tătarii, nici Cuza şi nici Ceauşescu – care în adevăr au fost anticreştini înverşunaţi – nu au reuşit să dărâme atâtea biserici şi mânăstiri. Ei, iată cum v-aţi enervat, iubiţi cititori – şi asta pentru că tocmai am lovit un alt clişeu după care vă ghidaţi viaţa; şi unul tot istoric. Dar, ca să mă iertaţi, mă dau în vileag: cine are curiozitatea poate verifica la Biblioteca Academiei lista cu bisericile şi mânăstirile dărâmate de Carol I – de altfel, Podul Mogoşoaiei, cunoscut astăzi sub numele de Calea Victoriei (nici nu se mai ştie care victorie, a cui împotriva cui), era plin de mânăstiri. Şi, ca un exerciţiu: dacă am vrea să ne exprimăm corect din punct de vedere politic, atunci am spune: Carol I nu a dărâmat biserici şi mânăstiri, ci a modernizat România. Şi, mai departe: iată ce clădiri frumoase s-au construit – Cecul Mare, Casa Oştirii (CCA) şamd -, pe locurile pe care până nu demult erau nişte mânăstiri vechi şi înapoiate.

Clapper Calls Trump A Russian Asset: He Just Accused The President Of Treason
  Just wow. CNN contributor James Clapper actually went there and accused President Trump of being a Russian asset while on The Lead with Jake Tapper. He accused him of treason. Talk about anti-Trump hysteria. This is a guy who was the National Intelligence director under Obama. You remember Obama… the guy that was so ‘flexible’ with Vladimir Putin. Now, Clapper says Trump is being “handled” by Putin. Prove it or shut it. Former U.N. ambassador John Bolton nailed Clapper for it on Judge Jeanine Pirro’s show on Fox. “He just accused the president of treason essentially. He’s saying that he is an unwitting Russian agent. If he’s got evidence for that I would like to hear it!” Me too.

The EU Politicians Say: Europe Will Accept a Flood of Brown Immigrants, Like It Or Not!
  Can you imagine the UN, for example, telling South Korea that it must accept millions of White or Brown immigrants? I can’t. Not at all. In fact, only White countries are expected to accept millions of immigrants who are not of the same race. Only the White countries “must” accept millions of racial aliens. Why is that? Why isn’t the same thing demanded of Brown, Black or Asian countries?  The goal of massive Brown immigration into the White, Western countries is racial replacement — in other words, White genocide. 

Did the CIA stop a bloodbath in Saint Petersburg?
  First, some skeptics might, for good reasons, suspect whether this is true or some  kind of smokescreen.  Let me assure you that this is for real.  Here is why: to put it gently, the USA and, even more so, the CIA are not exactly popular in Russia, especially amongst former KGB foreign intelligence (PGU KGB SSSR) service officers like Putin.  They are even *more* unpopular amongst the power base of President Putin.  So, if anything, by publicly thanking not just the USA, but the CIA specifically Putin, is most definitely not doing just something politically advantageous to him.  Second, Putin could have just thanked Trump without mentioning the CIA by name.  Next, there is the visibility given to that event: an official telephone call, following by an official announcement on the Kremlin’s website.  Finally, this news item makes it to the first item on the most popular Sunday evening news show.  So, yes, this is for real, you can take that to the bank.

Jared Kushner reorganises the Middle East
  A personality who is highly contested by his fellow members of the Trump administration, Jared Kushner nevertheless enjoys the total confidence of the President. He has been handed the job of reorganising the Middle East according to the « reality principle », against the received wisdom of each camp. After tangible successes in Saudi Arabia, he is now taking on the Israelo-Arab question.

"China Faces Pushback in the UN on Belt-Road Initiative, Retreats Quietly". 
   All I see here is the Indians being assholes - following what the Americans tell them to do - and the Chinese showing diplomatic adroitness in failing to take the bait. Stunts by foolish American stooges is literally all the Americans have left.
"Hired Killers, CIA & The New York Times" (West). Saakashvili is at that state of his career as an intelligence asset that he might be prone to some kind of fatal 'accident'. "Saakashvili Refuses To Be Questioned By Ukraine's Prosecutor-General" - note in particular the bizarre but telling tweet of the Canadian ambassador (completely outside of his normal purview), immediately endorsed by the British and American ambassadors!!!

« Les femmes sont petites car les hommes les ont privées de nourriture » : fake news !
  « Les femmes sont plus petites que les hommes car elles ont été privées de viande depuis la nuit des temps », titrait L’Obs il y a quelques jours. Une part croissante des médias français se fait l’écho d’une théorie excitante élaborée par une anthropologue sans formation en biologie, Priscille Touraille, selon laquelle la différence de taille et de volume musculaire entre hommes et femmes viendrait d’une privation alimentaire orchestrée par les hommes depuis la nuit des temps sur l’ensemble du globe terrestre. En douze ans d’existence, cette théorie n’a été appuyée par aucun spécialiste en biologie évolutive. Si cette fake news prospère, c’est grâce à l’inculture du grand public, journalistes inclus, en matière de biologie évolutive et parce qu’elle flatte nos pulsions complotistes. Serions-nous, femmes, si fragiles, si irrationnelles, qu’il faille nous épargner les rigueurs d’un discours authentiquement scientifique en nous offrant à la place le doux cocon d’une science de niveau infantile ? Et si nous assistions à l’avènement d’un féminisme obscurantiste ?

2 comentarii :

Alex spunea...

As comenta ceva, da' pe bune ca nue ce. Ma retrag deci din fata deluviului.

Ma intreb, doar, ce echipa editoriala se chinuie sa publice un asa mamut, cu o asa consecventa.

Riddick spunea...

N-ai idee, n-ai idee... ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: