10 noiembrie 2017

Uite că trebuie să fiu de acord - de data asta - cu Dan Alexe


Cu deconstructivistul CPLM Dan Alexe, mai exact...

https://www.facebook.com/dom.pernety/posts/1515429881879818

După cum vedem, Reţeaua Soros (din care Alexe face parte) acoperă şi varianta republicană.

Commenturi la postare:


Stefan Radu Asa o sa zicem si de tine cand vei crapa, betivule. Ce-o sa ne faci?

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
6
8 ore
Administrează
Dan Alexe Vă dau muie de dincolo. Prin rondele de heruvimi.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
7 ore
Administrează
Stefan Radu Dan Alexe Sau de impielitati. Mai degraba.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde7 ore
Administrează
Dan Alexe Dracii nu țin la băutură, sunt prea onești. Ăia cu buci rozalii și aripioare sunt mai perfizi.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
7 ore
Administrează
Razvan C. Popa Iar muie? O bere n-ai da si tu. Un adevarat scriitor: betiv, fustangiu, zgarcit si cu foamea-n mate.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
5
7 ore
Administrează
Razvan C. Popa Vorba aia: it takes one to know one :)))

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
1
7 ore

2 comentarii :

Gabriel spunea...

Mihai a jucat un rol pozitiv în istoria României, măcar prin faptul că mulți dintre noi existăm azi pentru că a prevenit transformarea întregii țări în câmp de luptă.

Riddick spunea...

Ungaria n-a schimbat alianţele, şi totuşi mai există. Dar într-adevăr, dispariţia mai multor inşi atunci ar fi dus la "inexistenţa" unora dintre noi, acum ("tăierea" arborelui genealogic). Mă uitam recent la un documentar TV, vorbea despre Marea Ciumă din Europa din sec. XIV, că ar fi omorât 3/4 din populaţie. Cum ar fi evoluat Europa şi lumea fără aşa ceva? Cred că ne-a întârziat cu cel puţin 100, dacă nu chiar cu 200 de ani. Totuşi cred că a exagerat cu 3/4, probabil se referea la o cifră cumulată pe un interval mai mare (unii mureau, alţii se năşteau, "şeptelul" rămânea mai aproape de 100% decât de 25%).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: