15 octombrie 2016

Adamescu&Son, piese importante. Ale cui?


Fiul escr... ăăă... afaceristului Dan Adamescu şi-a angajat un avocat faimos, şi anume pe Robert Amsterdam. Care mai fusese avocatul altui escroc, Hodorkovski (din Rusia), ambii "de o anumită etnie". Amsterdam este cunoscut pentru militantism şi lobby politic.

Adamescu junior, cât fusese fugar de justiţia din România, dusese o campanie în care susţinea că "guvernul Ponta" îi terorizează pe el şi pe tatăl său. Mai nou, statul român democrat, cioloşisto-iohannist, este acuzat de către Amsterdam că "suprimă libertatea de exprimare", că practică "abuz de putere" şi recurge la "tactici de tip mafiot", şi-atunci, te întrebi: "care sunt jocurile reale aici ?"

(Şobolănimea pro-băsistă de pe la Evenimentul zilei şi B1 TV se scurge uşor-uşor spre România liberă a lui Adamescu junior. Spectacolul este, realmente, savuros...) 

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: