27 februarie 2013

Haidi, Băse, vino, vino
Fii un fel de Al Pacino…

 
"Pentru ca unii au spus ca sunt dictator, pot sa imi dictez memoriile, dar nu sa mi le scriu. Recunosc ca am spus ca dupa ce imi termin mandatul nu ma mai intereseaza, vreau sa fiu un om liber, nu mai vreau sa fac politica", a spus Traian Basescu, la o intalnire cu romanii din Austria.

"Eh, am spus ca nu ma intorc in PDL in 2014, dar am mai spus eu si ca demisionez in cinci minute", a completat seful statului.

Traian Basescu a precizat ca, in momentul in care i se termina mandatul de la Cotroceni, va lua o pauza de 3 saptamani, in care va pleca undeva cu sotia sa si nu va raspunde la telefoane, dupa care va reveni pe scena politica.




“Hai, iartă-mă şi dă pe SOTI
Că e Pavarotti, mă…”

EuroBăse laudă "multiculturalismul"

Cred că este important să ne concentrăm asupra provocărilor pozitive pe care le presupune migraţia, nu numai din perspectivă economică, ci şi culturală. Identitatea unei naţiuni, a unei comunităţi este un fenomen viu, care presupune dialog, schimb de experienţe sociale şi culturale, diversitate a mentalităţilor, pluralism. Migranţii sunt elemente de coeziune, ei pot fi valorizaţi ca exponenţi ai modelului cultural european definit prin principiul unităţii în diversitate.

Ilie Şerbănescu : Minciuna pierderilor din sistemul bancar

În anii de vârf ai crizei (2010, 2011 şi 2012) – în care băncile străine din România acuză pierderi – locurile de muncă s-au redus cu 600-700 de mii şi au dispărut din peisaj în mod net peste 200.000 de firme în România, numai băncile o duc bine mersi: au intrat 40 în perioada de criză şi sunt şi acum tot 40, intacte şi prospere! Pierderile sunt de faţadă, pentru proşti!

Trista istorie a industriei româneşti

După 1989 au fost promovate în spaţiul public câteva teze care retează din rădăcină acest proiect al industrializării României. Prima teză: comuniştii au adus la oraş ţărani needucaţi care nu s-au adaptat la regimul industrial. Aici vorbim de rasism curat: locul românilor ar fi la sapă şi la plug. Este adevărat că mentalitatea rurală se modifică greu într-un spaţiu industrial, însă acesta nu este un motiv să renunţi la un proiect desfăşurat pe 100 de ani. A doua teză: produsele industriale româneşti erau de calitate proastă şi nu aveau căutare pe pieţele internaţionale. Posibil şi probabil – însă pasul logic pentru această problemă era îmbunătăţirea producţiei, nu închiderea fabricilor.

Dreapta cu sens unic sau stupide soutenu par stupidité

Ceea ce ştiu foarte bine propagandiştii stângii româneşti, nu numai cu complicitatea sociologilor, ci pe seama opţiunilor electorale de după 1990, e că avem un electorat de stânga omogen, consecvent şi concentrat pe regiuni, despre care aceiaşi sociologi preferă să tacă; diversificarea ideilor face emulaţie, spre deosebire de omogenizarea argumentelor cu trebuinţele simple.

PPDD se pronunţă pentru păstrarea cvorumului de 50%

"Referitor la atribuţiile preşedintelui, noi am vrea să ca România să fie republică prezidenţială, iar preşedintele să aibă nu doar mai multe drepturi şi beneficii, ci şi mai multe îndatoriri şi răspunderi. Iar dacă preşedintele este suspendat, dar referendumul nu e validat, atunci Parlamentul să fie dizolvat. Cvorumul să rămână de 50%, că dacă punem 30% ne întoarcem pe vremea lui Aristotel şi nu noi am inventat roata”, a spus Vochiţoiu.

Toleranţa faţă de anormalitate - printre valorile culturale şi sociale "sănătoase"

Referitor la succesiunea de evenimente nefericite care au avut loc la Muzeul Naţional al Ţăranului Român cu ocazia derulării manifestării 'Luna istoriei LGBT', organizate de asociaţia ACCEPT, după o anchetă minuţioasă, Reţeaua Naţională a Muzeelor din România doreşte să transmită următorul comunicat: Reţeaua Muzeelor îşi afirmă din capul locului susţinerea faţă de managementul instituţiei, în calitatea sa de membru cu drepturi depline, pentru deschiderea de care a dat dovadă în momentul acceptării cererii de organizare a unui astfel de eveniment în cadrul muzeului, ştiut fiind puternicul factor de risc pe care acesta îl implica. Muzeele sunt obligate să promoveze valori culturale şi sociale sănătoase, decente, din care să facă parte inclusiv TOLERANŢA, abordată şi interpretată din orice perspectivă.
  • Realitatea despre ce s-a întâmplat la MŢR - aici.

8 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Pana si Germania a renuntat la multiculturalism...
Nu scapam noi asa usor de Basescu..

Riddick spunea...

Trebuie completată tripleta Clăpăug-Ilici-Ţap, făcut un cvartet.

Crystal Clear spunea...

"Muzeele sunt obligate să promoveze valori culturale şi sociale sănătoase, decente, din care să facă parte inclusiv TOLERANŢA, abordată şi interpretată din orice perspectivă."

Conform logicii de mai sus ar urma ca muzeele sa se tranforme in "case de toleranta"

Crystal Clear spunea...

E diabolic ceea ce se intampla..

Riddick spunea...

Şi pe faţă, de parcă nu le-ar păsa de opinia publică.

Anonim spunea...

Noua romanilor ne trebuiesc niste indicatoare fie ele multi-limbiste ca sa ajungem la sfintele moaste ce odihnesc la Curtea de Arges. De acolo pleaca totul inclusiv extremismul de care multi le e frica. Daca le-am dezgropa de acolo multi canii v-or muri lingind la ele.

Riddick spunea...

Şi Carol II este la Curtea de Argeş. Din 2003.

Anonim spunea...

La el faceam referire fara sa mai citesc(citez) alte marturi din istoria dosita de emanati. http://www.ioncoja.ro/doctrina-nationalista/carol-ii-cel-mai-mare-criminal-din-istoria-romaniei/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: