13 septembrie 2012

Administratorul numit de guvern la Oltchim e penal, are contract cu un participant la licitație




Contractul dinamită. Se poate lăsa cu pușcărie!

Reproducem mai jos un contract, dezvaluit la OTV in cursul noptii de miercuri spre joi. Daca acest contract este autentic, el arunca o lumina neasteptata asupra intregului scandal Oltchim. Si asupra unei privatizari cu cantec. Daca nu este un fals, atunci chiar cel care raspunde de privatizare, Remus Vulpescu, este cel care s-a angajat ca in schimbul unor bani sa influenteze intreg procesul in favoarea unui competitor. Curata actiune criminala.

CONSULTING AGREEMENT

This Agreement has been signed on 26.07.2012, by and between PCC SE company, and Mr. Remus Vulpescu as legal consultant concerning S.C. Oltchim S.A. privatization process WHEREAS, the Consultant, as Head of Romanian Privatisation Office, is permitted to perform limited consulting services for PCC SE company, subject to the terms of Consultant’s employment relationship with PCC SE;

Constantin Roibu, ex-şeful Oltchim: „Am tăcut ca prostul“

Rep.: Aţi fost prost?
C.R.: Am tăcut ca prostul, dar te poţi pune cu managerii ăştia moderni, care vorbesc păsăreasca şi te aduc în faliment? Manageri trimişi de la partidele care ne guvernează.

Cine nu crede că energie egal 100% politică să-şi muşte limba

Europa de Vest nu a rezolvat încă cea mai mare criză din istoria sa, a datoriei publice şi a intrat acum într-un război al gazului. Numai un astfel de război mai lipsea înainte de venirea iernii.
Nimeni nu vrea să-şi amintească dimineaţa de 1 ianuarie 2006, când robinetul de gaze a fost închis abuziv de ruşi. Pe atunci, preţul la gaz era de 280 de dolari mia de metri cubi.
Azi România plăteşte 426 $ mia de metri cubi, Bulgaria 600 $, iar Germania 380 $. De la 1 ianuarie 2006 şi până în prezent, şase ani după, UE nu a înaintat deloc în proiectul Nabucco care ar fi trebuit să fie alternativa la conducta prin Ucraina/gazul rus cu gaz din Turkmenistan şi conductă prin Turcia. Estul Uniunii Europene este încă fără alternativă.

Cum se va numi viitorul stat federal al Europei?

Băsescu, singurul oficial est-european entuziasmat de euro

Lobby pentru un "Pact Constituțional" transpartinic

Dispariţia coloşilor industriali a şters oraşe întregi de pe harta României

Dacian Cioloș: Pentru agricultură și dezvoltare rurală ar fi utilă o decizie rapidă privind regionalizarea administrativă a României

Leonard Orban: Un mecanism de evaluare a justiției în toată UE este o idee bună

Bulgaria ameninţă Rusia cu South Stream, după ce o firmă rusească a cerut compensaţii de 1 mld de euro pentru proiectul Belene

Deutsche Bank: Țările BRIC sunt un "dezastru investițional" 

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: