06 iulie 2012

PORCĂRIA E GIRATĂ DE OBAMA ȘI DE SOROS, NU PUNEȚI BOTU' LA CE ZICE GITENSTEIN



Confirmarea (?) vine și dinspre vuvuzelele media pro-Kremlin și pro-Beijing

(cronicaromana.com "reprezintă România" la World Media Summit 2012, Moscova)
 
Indiferent de interpretările declaraţiilor făcute de Mark Gitenstein, nu mai poate exista vreun dubiu asupra susţinerii acordate în plan extern lui Victor Ponta şi viitoarei maziliri a lui Traian Băsescu. Ieşirea pe scenă a generalului Clark oferă posibilitatea celor care au anumite cunoştinţe în privinţa grupărilor din cadrul elitelor americane să înţeleagă cine exact îl susţine pe Victor Ponta şi ce resurse administrative sunt în spatele operaţiunii de suspendare a preşedintelui. Şansele de supravieţuire politică a lui Traian Băsescu sunt aproape de zero. Cel mai probabil, preşedintele deja şi-a jucat ultimele atuuri, încercând să-şi rezolve problemele politice prin intermediul unor manevre executate cu ajutorul lobbyiştilor companiilor americane cărora le-au fost promise „sarea, poşta şi Hidroelectrica” în schimbul susţinerii politice acordate chiriaşului de la Cotroceni. Rezultatul a fost aproape nul, ceea ce se poate explica într-un singur mod: decizia de lichidare politică a lui Traian Băsescu a fost luată la un nivel foarte înalt, iar motivaţia acestor decizii este atât de serioasă încât nu poate fi modificată de „cadourile” băsesciene.Preşedintele are de ales între două variante: fie negociază o ieşire din joc în condiţii relativ onorifice, fie merge până la capăt.


Wesley Clark (noul colaborator al lui Ponta) face parte din rețeaua Soros

Condiția de validare a referendumului de demitere a fost eliminată prin ordonanță de urgență

ACEST NOU TIP DE REFERENDUM, ÎN CARE O MINORITATE POATE FI "MAJORITARĂ" S-AR PUTEA APLICA ȘI LA REVIZUIREA CONSTITUȚIEI (CU REGIONALIZARE). ACUM AR FI DOAR REPETIȚIA GENERALĂ, CA SĂ NU SE MAI FURE PE FAȚĂ, CA ÎN 2003.

A treia dovadă că Ponta s-a întâlnit cu Soros în SUA. După blocarea proiectului Roșia Montană, șeful PSD cere “autonomie pentru Transilvania

Frunda: "Comparația cu situația din Ungaria este exagerată"

"Situaţia e diferită: Orban, premierul ungar s-a manifestat astfel după alegerile parlamentare, când avea o majoritate stabilă de 66%, deci când avea în faţa lui patru ani stabili, iar USL-ul are patru luni instabile în faţa sa, până la alegerile parlamentare. Nu este aceeaşi situaţie, este complet diferită din punct de vedere politic. Această asemănare este exagerată!".

Ponta, chemat de Barroso la Bruxelles joia viitoare

  Grupul de la Visegrad doreşte "o apărare comună mai eficientă"

Finlanda preferă să iasă din zona euro decât să plătească datoriile altor state

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: