06 iulie 2012

PORCĂRIA E GIRATĂ DE OBAMA ȘI DE SOROS, NU PUNEȚI BOTU' LA CE ZICE GITENSTEIN



Confirmarea (?) vine și dinspre vuvuzelele media pro-Kremlin și pro-Beijing

(cronicaromana.com "reprezintă România" la World Media Summit 2012, Moscova)
 
Indiferent de interpretările declaraţiilor făcute de Mark Gitenstein, nu mai poate exista vreun dubiu asupra susţinerii acordate în plan extern lui Victor Ponta şi viitoarei maziliri a lui Traian Băsescu. Ieşirea pe scenă a generalului Clark oferă posibilitatea celor care au anumite cunoştinţe în privinţa grupărilor din cadrul elitelor americane să înţeleagă cine exact îl susţine pe Victor Ponta şi ce resurse administrative sunt în spatele operaţiunii de suspendare a preşedintelui. Şansele de supravieţuire politică a lui Traian Băsescu sunt aproape de zero. Cel mai probabil, preşedintele deja şi-a jucat ultimele atuuri, încercând să-şi rezolve problemele politice prin intermediul unor manevre executate cu ajutorul lobbyiştilor companiilor americane cărora le-au fost promise „sarea, poşta şi Hidroelectrica” în schimbul susţinerii politice acordate chiriaşului de la Cotroceni. Rezultatul a fost aproape nul, ceea ce se poate explica într-un singur mod: decizia de lichidare politică a lui Traian Băsescu a fost luată la un nivel foarte înalt, iar motivaţia acestor decizii este atât de serioasă încât nu poate fi modificată de „cadourile” băsesciene.Preşedintele are de ales între două variante: fie negociază o ieşire din joc în condiţii relativ onorifice, fie merge până la capăt.


Wesley Clark (noul colaborator al lui Ponta) face parte din rețeaua Soros

Condiția de validare a referendumului de demitere a fost eliminată prin ordonanță de urgență

ACEST NOU TIP DE REFERENDUM, ÎN CARE O MINORITATE POATE FI "MAJORITARĂ" S-AR PUTEA APLICA ȘI LA REVIZUIREA CONSTITUȚIEI (CU REGIONALIZARE). ACUM AR FI DOAR REPETIȚIA GENERALĂ, CA SĂ NU SE MAI FURE PE FAȚĂ, CA ÎN 2003.

A treia dovadă că Ponta s-a întâlnit cu Soros în SUA. După blocarea proiectului Roșia Montană, șeful PSD cere “autonomie pentru Transilvania

Frunda: "Comparația cu situația din Ungaria este exagerată"

"Situaţia e diferită: Orban, premierul ungar s-a manifestat astfel după alegerile parlamentare, când avea o majoritate stabilă de 66%, deci când avea în faţa lui patru ani stabili, iar USL-ul are patru luni instabile în faţa sa, până la alegerile parlamentare. Nu este aceeaşi situaţie, este complet diferită din punct de vedere politic. Această asemănare este exagerată!".

Ponta, chemat de Barroso la Bruxelles joia viitoare

  Grupul de la Visegrad doreşte "o apărare comună mai eficientă"

Finlanda preferă să iasă din zona euro decât să plătească datoriile altor state

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: