15 iulie 2012

Dacă ceva trebuie făcut (și trebuie), trebuie făcut astăzi



Se trage din televizor astăzi. Cu gloanțe pe care puțini le văd, dar toți le primesc.

Greșeala mișcărilor naționaliste actuale de dreapta este una singură: lipsa elementelor noi. Batem opinca pe aceleași chestii pe care scumpii noștri politicieni le strică la o cafeluță dimineața: vezi PDL și dreapta, culoarea verde etc. Cum puterea înseamnă presă, iar noi nu avem putere și nu vrem să deținem o astfel de putere, nu vom putea convinge oamenii că noi suntem dreapta veritabilă. Nu e timp pentru așa ceva. Dacă ceva trebuie făcut (și trebuie), trebuie făcut astăzi. În timp ce noi ne chinuim să vorbim lumii de dreapta veritabilă, băieții la costum ne fac la buzunare. Și tot ei au grijă ca oamenii să fie îndobitociți încă 60 de ani despre ce înseamnă dreapta.

Nu, Iliescu nu avea telefon direct "cu Mefisto", ci cu Kremlinul


Şiretenia lui Schulz vs viclenia lui Băsescu

Reîncepe lobby-ul suedez pentru avionul SAAB Gripen ? O firmă suedeză din Grupul SAAB anunță investiții importante în România

S-ar putea încadra ca offset dacă investiția e prinsă în "contractul mare". Povestea e mai veche, de pe vremea ofertei SAAB-Gripen (2008).

Ungureanu: Avem informaţii că USL vrea să menţină OUG pentru referendum

De ce e nevoie de 50% + 1 prezenţă pentru un referendum valid

Traian Băsescu TREBUIE să rămână la Cotroceni ! Nu de alta, măcar din motive care țin de demnitatea națională

Ponta "știe" cine "trebuie" să primească contractele:Trebuie continuate proiectele franco-române pe care le-am închis, precum autostrada Comarnic - Brașov si marile proiecte energetice

80% din internet nu poate fi accesat prin motoarele de căutare. Ce se află în „internetul ascuns“

De ce Obama ar putea fi reales

Un comentariu :

Anonim spunea...

Pai negri pentru INTERNETU ASCUNS au luat din pepiniera ROMANIEI. Tineti minte ultimile episoade.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: