21 iulie 2012

Băsescu vrea să piardă pe mâna UE ?



"Sunt foarte mulți care spun că nemergând la vot nu legitimăm lovitura de stat, pot fi de acord cu ei dar până la un punct, legat de cum ne văd cei din UE"

Singurul mod credibil prin care își poate convinge suporterii să vină la vot e să spună dacă la CCR se pregătește o validare a referendumului și la o participare de sub 50%. Mă rog, nu trebuie s-o spună personal, e suficient să o facă cineva important din zona PDL.

PDL - strategie diferită de campanie: "Băsescu are campania sa, PDL încă nu a decis" 

De-aia nu ne-or fi chemat la referendum când cu ratificarea Tratatului de la Lisabona, te pomenești:
"La referendum românul nu poate fi chemat decât când îşi schimbă Constitutia sau e trădare de ţară, incapacitate de plată a unei ţări, ruperea unei ţări, motive cu adevărat serioase la care să-i chemi pe oameni, nu să-i chemi când clasa politică nu poate să le rezolve problemele şi să-i faci pe ei responsabili, nu e corect".


E ceva cu Oil Terminal, de s-a interesat USL !

Oil Terminal ar fi operatorul din România care s-ar implica în controversata conductă de petrol Constanța-Trieste, conductă care ar deservi cu petrol din Rusia sau Asia Centrală alte state consumatoare, României revenindu-i riscul permanent de poluare și o plată de tranzit derizorie. Conducta a avut sprijin transpartinic de-a lungul anilor (inițiator Constantinescu - 1999, susținători - Iliescu, Năstase, Tăriceanu, Boc și Băsescu). Bulgarii au renunțat recent la un proiect similar, Burgas-Alexandroupoulis (Grecia), premierul bulgar declarând: "Nu le pot explica locuitorilor din Burgas de ce vin zilnic la descărcare două petroliere". Iar proiectul bulgar ar fi avut un debit de cam o treime față de debitul maxim (final) prevăzut pentru proiectul românesc. În luna februarie 2011, oleoductul Constanţa-Trieste este inclus oficial în Strategia Energetică a UE, ba se face şi invitaţie Rusiei pentru a participa la proiect. Să vedem ce va mai urma.

Antonescu, ianuarie 2010:
"Nu sunt deloc convins că domnul Băsescu va duce la sfârşit acest mandat".
Întrebat cum se poate rupe un mandat de cinci ani de zile, Crin Antonescu a replicat: "În multe feluri".

Ungureanu: Dreapta va fi unificată rapid, va merge la parlamentare cu nume şi siglă proprie

USL mizează pe prostia electoratului anti-USL: că s-ar putea duce la referendum

Ponta, cu cerșeala de voturi pentru referendum la UDMR: Am obligaţia de a trata judeţele Harghita, Covasna, Mureş în mod absolut corect şi constructiv

Manipulare Deutsche Welle: regimurile Ponta, Orban și Kaczynski ar fi (toate) o moștenire a comunismului

... și tot Deutsche Welle recunoaște: în România e luptă între europeiști, nu între aceștia și patrioți

În cel mult 15 ani, UE va deveni un megastat totalitar sub denumirea de Statele Unite ale Europei

Peste 200 de mii de moldoveni vor referendum despre intrarea Moldovei în Uniunea euro-asiatică

Viktor Orban zice ca ei și face ca el, adică așa cum trebuie. Eliminarea dinozaurilor din magistratură (susținuți de UE).

Eșecul regionalizării în Spania - regiunile falite cerșesc fonduri de la guvern

Guvernul-marionetă de la Roma intenționează reducerea numărului de provincii, sub pretextul reducerii cheltuielilor

11 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Foarte bun linkul asta . Felicitari !


http://inforomania.org/index.php/dezvaluiri/73-in-cel-mult-15-ani-va-apare-un-guvern-mondial

Riddick spunea...

Fac și eu ce pot, l-am găsit întâmplător. Mulțumesc !

Crystal Clear spunea...

Ungureanu : "Voi candida, ca independent, sub sigla acestei alianţe, ca senator. "

Ce mascarada !

Riddick spunea...

Eu votez acum PP-DD, m-am săturat de europeiști, care se ceartă acum, iar în 2013 sau 2014 ne-ar chema iar la referendum constituțional cu regionalizare.

Crystal Clear spunea...

Da cred ca si eu. Vreau sa ma mai lamuresc ce au de gand sa faca cu UE

Anonim spunea...

RIDDICK crezi ca pp-dd e raul cel mic cind sunt desfiintate (faramitate) partidele NEOlegionare ca pe banda rulanta. O singura voce o singura fapta. Sau mai multe voci mai multe fapte. Cum o dai cum o ticluiesti tot poti ingropa ADEVARUL fara voia ta. Traim vremuri grele. Ma mir cum de nu suntem STRIVITI DE ELE. O zi buna.

Riddick spunea...

Deocamdată, PP-DD nu a guvernat, deci îi dau 51% încredere, celorlalți nu prea am ce le da.

Partide cu iz comunist văd că pot activa, Parchetului i-a cășunat pe partidele naționaliste.

Trebuie spart monopolul PDUSL din parlament.

Crystal Clear spunea...

Am auzit ieri de la un taximetrist ca pe vremea Elodiei la OTV a fost regizat tot circul cu Magda si Tolea,tomberonul etc si ca pe atunci ( 2008) DD era inteles cu toti mafiotii.
Nu mai stiu cum o fi acum...

Riddick spunea...

Totu-i posibil. Să nu uităm cine l-a lansat în carieră pe DD - Voiculescu-Crescent.

Dacă luăm țeapă și cu alternativa asta, mai bine ne apucăm de altceva. Mai bun, mai de încredere.

Suntem SINGURUL stat din UE care nu are un partid eurosceptic în parlament. Nici pe dinafara lui nu prea văd.

Crystal Clear spunea...

EXACT la asta m-am gandit si eu. Cheltuim o multime de energie in demersul eurosceptic ,eu dau cat pot de mult din timpul meu , incat ar fi dezamagitor sa aflu ca am sustinut un netrebnic...
Pe de alta parte,faptul ca PDL nu spune nimic concret impotriva PP-DD ma face sa cred ca stie cine este in spatele lui si ca au origini comune, din 89,la fel ca si USL

Riddick spunea...

2013 va arăta ce și cum. Oricum, mă aștept la o fugă de parlamentari de la PPDD la USL.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: