28 iunie 2012

Anihilarea completă a României se votează, la unison, de către putere şi opoziţie



În timpul acesta, duios sesiunea parlamentară trecea şi legile care permit anihilarea completă a României se votează,la unison, de către putere şi opoziţie…  

Da, Adrian Năstase trebuie trimis la închisoare. Dar nu pentru un mizilic, ci pentru subminarea economiei naţionale, înaltă trădare, actiuni impotriva ordinii constituţionale, comunicarea de informaţii false,  nedenunţarea unor infractiuni contra securitatii naţionale… Cam câţi ani de închisoare s-ar strânge? Dar nu va fi niciodată condamnat pentru aşa ceva. De ce? Pentru că majoritatea acestor infracţiuni au fost comise în cârdăşie/parteneriat cu mare parte din actuala clasa politică, în frunte cu Traian Băsescu.

  Astărăstoae: Voi propune sesizarea organismelor internaţionale în cazul Adrian Năstase

Opt sesizări penale depuse la Parchet, pe numele lui Ponta 

Parchetul a confirmat astăzi 5 sesizări pe numele lui Victor Ponta, 4 dintre acestea fiind semnate, iar una trimisă prin email, anonimă. O singura persoană a fost confirmată sub numele de Marius Mistreţu, un blogger din Japonia, care a depus sesizare pe numele premierului. Mistreţu a devenit cunoscut după ce a relatat live cutremurul din Japonia pentru România.

   De ce a vrut Ponta să controleze Monitorul Oficial

Dacă Ponta s-ar fi dus la Consiliul European de la Bruxelles dupa publicarea deciziei in Monitorul Oficial, ar fi savarsit infractiunea de uzurpare de calitati oficiale, care se pedepseste cu inchisoarea, după cum spun specialiştii consultaţi de Rl. Insă, MO era în subordinea Camerei Deputaţilor, unde presedinte este Roberta Anastase, care ar fi putut găsi pârghii ( folosind o metodă practicată şi în alte situaţii, mai ales de PSD) de a publica rapid doar minuta Curţii Constituţionale, fără motivarea deciziei. Ca să se asigure că nu se întâmplă astfel de"accidente", după cum ne-au spus chiar surse din PSD, liderii partidului au lansat in spatial public faptul că Monitorul Oficial trece prin ordonanţă de urgenţă, în subordinea guvernului sub pretextul obisnuit in astfel de situatii: stoparea neregulilor extreme de grave de acolo. Aceste acuzaţii nu au fost însă şi probate.

Șah la Băsescu: USL va cere revocarea a patru judecători ai CCR, înainte de suspendare 

Frunda: Vom modifica atributiile CCR, in mod cert  

Senatorul UDMR are si solutii la problemele pe care le-a enuntat. "Trebuie modificata Constitutia in acest sens, pe sistemul german, as face Curtea Constitutionala parte a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, sa fie formata din judecatori profesionisti. In momentul in care vom revizui Constitutia se va ridica si problema aceasta, in mod cert", a promis Frunda.  El a refuzat sa comenteze decizia CCR in privinta reprezentarii Romaniei la Consiliul European, insa este de partea lui Victor Ponta, in conflictul cu Traian Basescu. "Situatia este o rusine pentru Romania, problema trebuia lamurita. Consiliul European nu are personalitate juridica europeana, nu se impune reprezentarea Romaniei la nivel de presedinte, este un organ de lucru al UE, deci acolo ar trebui sa fie prezent premierul, el trebuie sa plece, el are responsabilitatea, cu ministrii de resort", a concluzionat senatorul UDMR.

5 comentarii :

Riddick spunea...

Țambalagiii media ai "celor două" tabere nu scot o vorbuliță despre ce mandat ar fi avut cei doi de dus la Bruxel.

Ce susțin ei face trimitere la articole din Codul Penal, secțiunea siguranță națională.

Crystal Clear spunea...

Pana unde au putut sa ajunga : mutarea Monitorului Oficial...
NUmai si numai caterinca , iar intre timp habar n-avem ce s-a discutat azi la CE

Anonim spunea...

Asta-i blog sau alcov? Doar tu cu Despina scrieti p-aici? :))

Riddick spunea...

Mai intră și trolii. Băsiștii și uslinoșii stau pe bară, nu le convine ce citesc aici.

Crystal Clear spunea...

Ce oftica au !
S-a trezit lumea..Cam toti...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: