24 aprilie 2012

Dan Diaconescu protestează împotriva cenzurii politrucilor de partid de la CNA




Patronul OTV, Dan Diaconescu, a comentat marți, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării”, difuzată de B1 TV, decizia CNA de a înjumătăți a treia oară licența postului său de televiziune, arătând că membrii Consiliului fac abuz și refuză să se prezinte la procesele înaintate împotriva deciziilor lor.

„Pentru prima înjumătățire a licenței din 28 septembrie, am făcut o plângere la Tribunal, și am primit termen azi. Ne-am judecat azi , dar CNA nu s-a prezentat, procesul s-a amânat și am primit termen pe 22 mai. Și pentru ce s-a întâmplat astăzi am depus plângere”, a declarat Diaconescu.

Acesta susține că neregulile invocate de CNA în ultuma săptămână nu au avut loc și că este victima unui abuz.

„Decizia CNA se bate cap în cap cu decizia de insolvență. În ultima săptămână, invocată de CNA, conform raportului de monitorizare nu s-a mai întâmplat nimic, au fost doar informări ale campaniilor USL, UNPR. Cei de la CNA spun că sunt membru PDD și că nu am voie să apar pe post, dar Ponta și Antonescu au voie. CNA face abuz, nu au voie să dea aceeași sancțiune de trei ori consecutiv, de înjumătățire a licenței”
, a mai spus Diaconescu.

CNA a continuat, marţi, reducerea licenţei OTV, pentru că televiziunea difuzează continuu publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, în afara perioadei de campanie electorală, astfel că postul mai poate emite doar până la 29 mai.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: