24 aprilie 2012

Dan Diaconescu protestează împotriva cenzurii politrucilor de partid de la CNA




Patronul OTV, Dan Diaconescu, a comentat marți, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării”, difuzată de B1 TV, decizia CNA de a înjumătăți a treia oară licența postului său de televiziune, arătând că membrii Consiliului fac abuz și refuză să se prezinte la procesele înaintate împotriva deciziilor lor.

„Pentru prima înjumătățire a licenței din 28 septembrie, am făcut o plângere la Tribunal, și am primit termen azi. Ne-am judecat azi , dar CNA nu s-a prezentat, procesul s-a amânat și am primit termen pe 22 mai. Și pentru ce s-a întâmplat astăzi am depus plângere”, a declarat Diaconescu.

Acesta susține că neregulile invocate de CNA în ultuma săptămână nu au avut loc și că este victima unui abuz.

„Decizia CNA se bate cap în cap cu decizia de insolvență. În ultima săptămână, invocată de CNA, conform raportului de monitorizare nu s-a mai întâmplat nimic, au fost doar informări ale campaniilor USL, UNPR. Cei de la CNA spun că sunt membru PDD și că nu am voie să apar pe post, dar Ponta și Antonescu au voie. CNA face abuz, nu au voie să dea aceeași sancțiune de trei ori consecutiv, de înjumătățire a licenței”
, a mai spus Diaconescu.

CNA a continuat, marţi, reducerea licenţei OTV, pentru că televiziunea difuzează continuu publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, în afara perioadei de campanie electorală, astfel că postul mai poate emite doar până la 29 mai.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: