30 ianuarie 2012

Psyops



Rivuluția locotenentului Gheorghe este un psyops pentru a demonetiza noțiunea de răsturnare manu militari a unui regim antinațional, cum avem - pe voturile noastre - de la 20 mai 1990 până acum, și pentru testarea rezonanței mesajului în rândul militarilor, prin informatorii aferenți.

A se observa că nu a spus nimic despre retragerea României din UE, naționalizări de bănci sau de active din energie, reintroducerea stagiului militar obligatoriu sau liberalizarea portului de armă. Acoperirea psyops-ului este prin banalizare - "un nebun, dom'ne...".

4 comentarii :

Riddick spunea...

http://www.psywarrior.com/links.html

Crystal Clear spunea...

Asa, ca sa " ne radem" si de armata.....
Armata ar trebui sa faca un caz serios din povestea asta.Altfel se lasa discreditata.
Asa cred eu.

Riddick spunea...

Vom vedea. Dar ar putea fi o camuflare. Nu zic că MApN ca atare e în spate, poate fi serviciul militar de informații/contrainformații, SIE, SRI, sau o altă structură tolerată să opereze în România.

Altă camuflare ar putea fi candidatura la alegeri din partea unui partid. Nu cred că din USL, ăia se cam feresc, doar Ghișe de la PnL a zis ceva pozitiv.

Crystal Clear spunea...

Ghise e o mare, mare jigodie


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: