30 ianuarie 2012

Psyops



Rivuluția locotenentului Gheorghe este un psyops pentru a demonetiza noțiunea de răsturnare manu militari a unui regim antinațional, cum avem - pe voturile noastre - de la 20 mai 1990 până acum, și pentru testarea rezonanței mesajului în rândul militarilor, prin informatorii aferenți.

A se observa că nu a spus nimic despre retragerea României din UE, naționalizări de bănci sau de active din energie, reintroducerea stagiului militar obligatoriu sau liberalizarea portului de armă. Acoperirea psyops-ului este prin banalizare - "un nebun, dom'ne...".

4 comentarii :

Riddick spunea...

http://www.psywarrior.com/links.html

Crystal Clear spunea...

Asa, ca sa " ne radem" si de armata.....
Armata ar trebui sa faca un caz serios din povestea asta.Altfel se lasa discreditata.
Asa cred eu.

Riddick spunea...

Vom vedea. Dar ar putea fi o camuflare. Nu zic că MApN ca atare e în spate, poate fi serviciul militar de informații/contrainformații, SIE, SRI, sau o altă structură tolerată să opereze în România.

Altă camuflare ar putea fi candidatura la alegeri din partea unui partid. Nu cred că din USL, ăia se cam feresc, doar Ghișe de la PnL a zis ceva pozitiv.

Crystal Clear spunea...

Ghise e o mare, mare jigodie


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: