13 ianuarie 2012

"Manifestație spontană"



Imaginea via HotNews

Manifestație spontană, ăla a găsit cruce de lemn de la pompe funebre vineri seara, iar vopseaua s-a uscat cam în 5 minute după ce a scris. Nu e cruce făcută la mișto, e chiar procurată de la pompe funebre - partea de jos e ascuțită ca să intre mai ușor în pământ. Dacă o făcea pe balcon sau în garaj, nu avea rost să taie oblic coada, să muncească în plus. Afișul cu scrisul înclinat a durat cel puțin o oră pentru a fi realizat.

7 comentarii :

Riddick spunea...

Mi se pare mie, sau e chiar Ciuvică jos, în prim-plan ? Pare mai gras.

admin spunea...

in romania niciodata nu au existat manifestatii spontane

Riddick spunea...

Poate greve spontane, când protestatarii se cunoșteau dinainte.

Anonim spunea...

Tati, cu crucea aia a mai venit si la alte proteste.

Riddick spunea...

A, și șterge cu diluant ultima cifră, din 2010 face 2011, 2012.

Acum câțiva ani mergea unu' prin București cu o cruce mare pe care o trăgea după el, avea la capătul lung o roată mică.

Anonim spunea...

Da, e cruce de la pompe funebre. Manifestantul lucrează la pompe funebre sau are un prieten care lucrează acolo şi i-a dat crucea.
Ce dovedeşte asta? După părerea mea, nimic.

Riddick spunea...

Vroiam să spun că sunt pregătiți dinainte, nu le-a venit așa, deodată, să iasă să protesteze.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: