23 septembrie 2011

"Broscoiul" makes my day: "Dacă mâine vine regele Cioabă şi ne cere acelaşi lucru?"



Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări, că i se pare "exagerat" faptul că Regele Mihai se va adresa Camerelor reunite ale Parlamentului, spunând: "Dacă mâine vine regele Cioabă şi ne cere acelaşi lucru?".

"O să îl salutăm, o să rămânem în sală. Nu suntem regalişti, dar suntem oameni care respectăm trecutul acestei ţări şi o să îl salutăm pe Majestatea Sa Regele Mihai", a spus Oltean.

Întrebat cum i se pare ideea ca Regele Mihai să se adreseze Camerelor reunite, Oltean a răspuns: "Mi se pare exagerat. Dacă mâine vine regele Cioabă şi ne cere acelaşi lucru?".

El a revenit apoi cu explicaţii şi a spus că, dincolo de glumă, constituţional, plenului celor două Camere i se adresează şefii de stat sau oameni asemănători ca rang în exerciţiul funcţiei. 

MEDIAFAX

4 comentarii :

Anonim spunea...

sa nu glumim cu lucrurile serioase! atata respect sa mai avem in tara asta! pana si comunistii(securistii) au reusit sa treaca peste animozitati si mai nou il venereaza. cu colonelul dude e mai greu ca are moaca aia de pacalici serios

Riddick spunea...

Ei, nu mereu e serios, de exemplu, aici nu e:



CLICK AICI PENTRU A VEDEA POZA

Crystal Clear spunea...

Nu pot deschide poza

Riddick spunea...

La mine merge.

URL:

http://1.1.1.1/bmi/www.trombon.ro/files/tb180x120/2/radu-duda_1.jpg


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: