29 aprilie 2011

S-a ajuns până aici



Adică, a ajuns UE să ameninţe statele membre cu "o amendă" de 0,5% din PIB dacă "nu raportează date exacte privind deficitul". Asta ar veni cam aşa: dacă nu le spui vecinilor de pe stradă exact, ce datorii ai, le plăteşti 0,5% din venitul tău anual. Băi, frate... N-AM ÎNŢELES, SUNTEM "LA COMUN", LA CAZAN ?! Şi cine, mă rog, stabileşte care sunt datele reale ? Guvernul care ar recunoaşte "cifrele reale" ale UE se descalifică în faţa naţiunii dacă ar plăti "amenda".

Aici ne-a adus pletora de politicieni trădători, din România şi din restul statelor UE, permiţând ingerinţe inimaginabile în funcţionarea statelor pe care pretind că le servesc şi le apără.

Şi se mai găsesc şi europarlamentari, precum acest Cătălin Ivan (PSD), care să justifice aberaţia: Ivan (PSD): România riscă o sanctiune de 0,5% din PIB pentru "falsificarea" datelor privind deficitul.

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Este tot santaj pentru pretul energiei,etc,etc....
In ce hal an ajuns,sa dam rapoarte la cei mai mari escroci !

"Primul-ministru Emil Boc a sustinut ca Executivul de la Bucuresti va lamuri toate intrebarile legate de situatiile financiare ale Termoelectrica si CFR Infrastructura"

Riddick spunea...

O slugă. Vor anunţa azi trecerea la euro în 2015. Poate-i trecem noi definitiv pe linie moartă, până atunci.

Crystal Clear spunea...

Sa dea Dumnezeu sa se poata face ceva !
Oricum noul partid al lui Lazaroiu va culege TOT ce poate ( mai ales intelectuali din invatamant)

Riddick spunea...

Pâna se mişcă Lăzăroiu, îi rade Buldogu'. Sper...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: