23 martie 2011

Ungaria a zis. Va face la fel şi Cehia ? Sau România ?!



Am găsit ştirea asta într-un singur loc (aici), sper să se confirme:


Ungaria nu intră în Pactul de Competitivitate, pentru a-şi decide singură taxele

Ungaria nu va adera la Pactul de Competitivitate propus la nivelul Uniunii Europene, pentru că doreşte să-şi menţină independenţa în deciziile privind taxele interne, a declarat marţi prim-ministrul ungar Viktor Orban, citat de MTI.

”Vrem să constituim cel mai competitiv sistem de taxe din Europa şi de aceea avem nevoie de un regim de taxe independent”, a spus Viktor Orban, într-o conferinţă de presă.

Pactul de Competitivitate, promovat de Germania şi Franţa, prevede armonizarea impozitelor în statele membre UE.

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

V Stoica (organizatorul din umbra al reformistilor) se face ca nu stie nimic si manipuleaza in continuare,la greu .Incearca si cu Blaga.
Poate vad si la PDL un episod de tipul : Stolojan -Basescu –« lacrimi » pentru tara …
Nu degeaba TRU s-a dus spre Blaga.
Nu mai am incredere in nimeni, totul e regie.
Sa vedem ce se intampla pe 25-3.
Daca ne baga sub tutela UE sunt oameni de nimic si nu mai conteaza lucrurile bune pe care le-au facut pentru ca nu le-au facut pentru romani ci pentru "europeni"-adica Germania, Franta,Olanda....Noi romanii nici nu mai contam pentru ei.


http://www.romanialibera.ro/opinii/interviuri/blaga-s-ar-putea-alatura-echipei-boc-chiar-inainte-de-alegeri-220243.html

Crystal Clear spunea...

Din nou, praf in ochi,"galceava inteleptilor", se mimeaza dialogul pentru a da impresia de veridicitate.
Totul este manipulare ...

http://cristianpreda.ro/2011/03/23/vin/#respond

Riddick spunea...

Blaga zice că nici gând să renunţe la candidatură. Stoica minte sau ne ia la mişto:

Blaga: Nici gând să renunţ la candidatura pentru şefia PDL

Crystal Clear spunea...

Stoica incearca sa manipuleze, in continuare, nu se lasa......

Riddick spunea...

Dacă nu vor fi opriţi la congres, e nasoală treaba. Gata, ies din online, revin peste 3-4 ore.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: