27 ianuarie 2011

Ochii pe Vîntu, ca pe butelie. 24/7.



Puţină lume a sesizat că Vîntu, după ce a spus că „l-a deranjat foarte tare doamna judecătoare, când a încercat să mă ridiculizeze spunând că-mi semnează adeverinţele medicale un ginecolog“, acesta a mai adăugat „sunt şi mai tânăr decât Băsescu, şi mai întreg la cap. Eu îl îngrop pe el, nu el pe mine“. Fostul şef al SIE Cătălin Harnagea este unul dintre cei care ştiu că vorbele de duh ale lui Vîntu nu sunt de şagă. Harnagea a confirmat public că Vîntu a plătit pentru îngroparea - asasinarea sa - cu ani în urmă, iar noi am contabilizat cel puţin patru cazuri de decese „ciudate“ ale unor personaje care îl puteau înfunda pe acesta.
Vîntu a ieşit, ieri,  la rampă cu o nouă declaraţie-surpriză afirmând că pune la bătaie o parte consistentă din uriaşa sa avere dobândită prin jaf la nivel naţional pentru „respectarea legii“ - respect însemnând, desigur, în transliterarea sa personală, „rezolvarea“ cazului său. Cu orice preţ.
Din cele mai vechi timpuri infractorii, curvele, masonii, securiştii au folosit coduri de limbaj pentru a transmite, peste capetele neofiţilor, diferite mesaje care ascundeau semnificaţii cunoscute doar de către iniţiaţi. Generalul mason Cătălin Voicu, de exemplu, a folosit înaintea arestării sale în apariţiile televizate nişte semne tipice limbajului masonic, prin care cerea ajutorul „fraţilor“. Fiind supus supravegherii a ales această metodă, „la vedere“, decriptată de cunoscătorii semnificaţiilor ascunse ale unor gesturi ce par banale. Masonii, din rândurile cărora face parte şi generalul lui Ion Iliescu, cel care a fost ca un tataie de zahăr pentru masonii de la noi, au numeroase semne de mână şi alte gesturi prin care îşi semnalează apartenenţa.
Infractorii au şi ei diverse coduri pe care le folosesc la înghesuială. Este evident că Vîntu, de o viaţă, nu dă nici două parale pe „respectarea legii“. Aşadar sintagma este nulă în mesajul său. Rămâne o singură informaţie validă din mesajul său public. Plăteşte oricât, oricui, ca să scape. [...] >> Cât plăteşte Vîntu ca să-l îngroape pe Băsescu? (Curentul)

4 comentarii :

Anonim spunea...

ACEST VANTU; CU COLABORATORII LUI MOGULI-SI POLITICIENI CRIMINALI, sunt instare de orce.

sä nu uitäm.

olteanu-petro-liberal, golanul isteric ponta, a vorbit tot timpul de moartea lui bäsescu.

tzignitul animal rudotel, la bestelit si i-a atribuit toate bolile din lume.

nu este de mirare.

astia sunt criminalii intregului popor roman.

psd,pnl-prm, zombi criminali,

nu intzeleg, cum pot oamenii sä-i urmeze?

Riddick spunea...

Sunt convins că au primit mesaje clare în legătură cu ce ar urma în caz că ar încerca ceva.

Crystal Clear spunea...

O tara intreaga se bazeaza pe cei care asigura paza Preseditnelui .
Ei reprezinta pentru noi cei care apara statul de drept

anarchix spunea...

Si daca ala a vrut sa-l omoare pe Harnagea de ce mai e in viata? Ce tara e asta in care angajezi hit man sa-i faca de pretrecanie unui sef de serviciu si nu ti se intampla nimic?

Pe bune acum. Suna cam nasol, dar Marea Neagra e mare si adanca. ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: