23 noiembrie 2010

Un europarlamentar britanic cere reluarea anchetei în cazul asasinării lui Aleksandr Litvinenko



Pe 23 noiembrie 2006 murea la Londra fostul agent FSB Aleksandr Litvinenko, în urma otrăvirii cu poloniu radioactiv (Po-210). La patru ani după moartea sa, europarlamentarul britanic Gerard Batten (UKIP/EFD) cere în plenul Parlamentului European o nouă anchetă în cazul Litvinenko.




Aleksandr Litvinenko este printre primii care au declarat că terorismul islamic este de fapt creaţia Rusiei.

2 comentarii :

Anonim spunea...

intr-o europa dominata de germania, franta si italia, tzari sodomizate benevolnic de oligarhii rusi, o astfel de initiativa nu va fi niciodata aprobata...isi bate gura de pomana, lugovoi e bine merci, deputat in duma de stat, pensie, beneficii, influenta in fsb...kgb-istii stie de ce...

Riddick spunea...

Se poate conditţiona colaborarea cu Rusia de colaborarea în anchetă (cel puţin Marea Britanie ar trebui să aibe iniţiativa).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: