11 noiembrie 2010

panaramăcurată.ro



Sau "Ernu şi cu Dosía / Ne-nvaţă democraţia !"...

Luuuuume-luuume !  Se (re ?)lansează saitul http://www.romaniacurata.ro/, acum, într-o nouă prezentare (sait în lucru; aşa, Rogozanule, prestează !):
- Alianta pentru o Romanie Curata sustine ca guvernul este in slujba cetateanului, şi nu invers, ca o natiune presupune o comunitate de egali in faţa legii, ca actul de guvernare trebuie sa fie transparent in toate fazele sale, de la adoptarea unui proiect la implementarea sa.

- Alianta pentru o Romanie Curata este o miscare civica deschisa oricui promoveaza principiile bunei guvernari si e dispus sa investeasca munca voluntara sau sprijin in promovarea acestei idei - persoane, ONG-uri, sindicate, firme sau institutii.

Nu poţi avea pretenţia să predici "România curată" când te lauzi cu prieteni precum Toni Grecu, Tolontan, Vasile Ernu, şi ai printre componentele Alianţei organizaţii precum Cartel Alfa şi restul pletorei de grupuri de lobby sorosiene.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Este distanţă mare de la panaramacurata.ro până aici:

http://www.brugesgroup.com/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: