11 noiembrie 2010

Dosarul Flota - dezvăluirile explozive ale unui expert (II)





* Dosarul Flota - dezvăluirile explozive ale unui expert (I)

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Nu se poate !!!!
Deci Penelopele sunt "di vina" :)))))


E de milioane postarea !!

Flota de care vorbim, din anii '80 ar fi acum veche de 70 de ani : un munte de fier vechi si ruginit pentru care reechiparea pentru modernizare ar fi costat mai mult decat cumpararea unor nave noi.

NAVROM: proprietar de nave fluviale romanesti
Compania de Navigatie Fluviala Româna NAVROM S.A., are o traditie de peste 100 de ani fiind unul dintre armatorii fluviali importanti din Europa.
http://www.navrom.ro/

Navlomar-ofera servicii de transport pe mare (mai ales), folosind nave straine :
Navlomar is the oldest shipping agencies in Romania (over 30 years) and a Bimco member since 1970, with the head office in Constanta and branches in Galati Braila, Tulcea and Sulina ports

http://www.navlomar.com/

Riddick spunea...

Trebuie să recunoastem că Lucilius are oarecare talent, iar acşientul îl faşie (ăăăiii, băietie, ăăiii...!) chiar fermecător. :)

Crystal Clear spunea...

Bineinteles :)))
Intra in categoria:
"Comici vestiti ai blogosferei"


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: