20 septembrie 2010

PNL a luat-o tare pe plante etnobotanice


Mihai Voicu (PNL) pentru Hotnews:
Guvern PNL - PSD, cu premier independent. Pana acum doua-trei saptamani exista o fractura logica in afirmatiile PSD, respectiv: dorim sa dam jos guvernul Boc, actiune legitima a unui partid de opozitie. Dar, in acelasi timp, afirmau: PSD doreste sa ajunga singur la guvernare, doar cu un prim ministru PSD si program social-democrat si doar in urma unor alegeri.

Fuziunea PNL - PC.Nu cred ca discutiile cu PC se refera la fuziune. Sa nu uitam faptul ca PNL si PC se afla in aceeasi familie politica europeana, suntam ambandoi membri ai internationalei liberale. Discutiile cu PC sunt parte a discutiilor dintre partidele de opozitie, pe de alta parte remarcam faptul ca in zona economica avem mai multe in comun cu PC-ul decat cu PSD-ul, si de accea e normal sa ne consultam cu Partidul Conservator in domenii mai largi decat simpla apartenenta comuna la opozitie.

Antonov, premier de carton
Pot sa va spun parerea mea: eu mi-as dori ca PNL sa fuzioneze cu PC, dar e o dorinta, si ea nu se bazeaza pe niste discutii. Va asigur. V-am spus: pentru ca facem parte din aceeasi familie politica, pentru ca exista numerosi alti oameni politici in PC care ar fi un castig pentru miscarea liberala, daca tot suntem in aceeasi familie politica europeana.

Mie mi se pare ca Dan Voiculescu, dincolo de problemele de imagine pe care le-a avut uneori si fara vina sa, este un om politic care are de foarte multe ori idei pertinente si constructive in multe domenii, in special cele economice. ​

Başca ultimul sondaj comandat de PNL, la fel de "adevărat" ca şi altele.


Fără  comentarii. De ar citi cât mai mulţi dintre votantii lui Antonescu care nu au votat cu Geoană la turul doi.
 

Un comentariu :

Crystal Clear spunea...

Excelenta poza cu papusa !
Chiar prea buna pentru un drogat..

Nu vreu sa folosesc cuvinte prea dure..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: