13 august 2010

Bad B blues



Un rezident din Moscova, "Bad B" ducea o viaţă de lux, se plimba cu avionul prin Europa, cheltuia bani nebuneşte - chiar după ce autorităţile americane l-au desemnat drept unul dintre "cei mai prolifici vânzători" de date furate din carduri de credit din lume.  

Vladislav Anatolievich Horohorin, 27 de ani, alias BadB, deţine dublă cetăţenie (ucraineană şi israeliană) şi a fost unul dintre primii membri ai CarderPlanet, unul din primele forumuri de profil (carding) în limba rusă, care a fost lansat în jurul anului 2002 de un grup de est-europeni. CarderPlanet a fost blocat în 2004, şi, mai recent, BadB a vândut "produsele" pe carder.su şi pe site-urile sale proprii, dumps.name şi badb.biz, unde a promovat "produsul" său în desenele animate Flash  ca acesta:


Autorităţile franceze l-au arestat pe Horohorin la aeroportul din Nisa, în acest weekend. Autorităţile federale din SUA au spus că fusese semnalat pe Riviera Franceză. La momentul arestării, au spus, el deţinea carduri emise de cazinouri, care dau mari privilegii suplimentare pentru jucători.

Arestarea a fost trâmbiţată ca o mare captură pentru autorităţile însărcinate cu combaterea problemei tot mai mari şi mai ameninţătoare a furturilor de date de pe carduri de credit şi a furtului de identitate, deşi oficialii nu au furnizat estimări privind pierderile financiare.


Autorităţile americane întreprind demersuri pentru extrădarea lui Horohorin, fiind deja mai multe procese deschise în SUA împotriva sa.

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Banditii secolului 21.
Nu mai este nevoie sa ataci o banca cu cagula pe cap...

Riddick spunea...

Precis are o grămadă de complici, nu ai cum să faci singur toată treaba. O fi avut viză de Ucraina sau (dacă trebuie vize în Franţa)de Israel?

Se baza pe ceva de s-a riscat să se expună.

Crystal Clear spunea...

Eu cred ca avea complici in banci ca sa poata accesa conturi.
Asa-i cu succesul: a prins curaj, s-a expus, pana l-au gasit.

anarchix spunea...

Mda...

omul ava domenii inregistrate in Rusia, toata lumea stia ce face. Mafia rusa = FSB.

Ca victima a unui furt de card de debit (de fapt mi l-au clonat), i-as omori pe astia incetul cu incetul. I-as mentine in viata cat sa fie constienti de durere.

Scum bags!

Riddick spunea...

Ăsta era băgat în faţă, făcea aport. "disposable".

Crystal Clear spunea...

Super !
Aport valutar:))))
BI-NE-IN-TE-LES
De cand n-am mai auzit de asta :)))


de asta circula linistit dansul

Riddick spunea...

Am şters din greşeală un comentariu:



Crystal Clear @anarchix:
Am auzit si eu cazuri de furt de identitate si card la perosane apropiate mie.
Este cumplit pentru ca n-ai cum sa dovedesti ca tu n-ai facut nimic ,ci altul care ti-a furat identitate.
Mare porcarie....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: