13 august 2010

Bad B blues



Un rezident din Moscova, "Bad B" ducea o viaţă de lux, se plimba cu avionul prin Europa, cheltuia bani nebuneşte - chiar după ce autorităţile americane l-au desemnat drept unul dintre "cei mai prolifici vânzători" de date furate din carduri de credit din lume.  

Vladislav Anatolievich Horohorin, 27 de ani, alias BadB, deţine dublă cetăţenie (ucraineană şi israeliană) şi a fost unul dintre primii membri ai CarderPlanet, unul din primele forumuri de profil (carding) în limba rusă, care a fost lansat în jurul anului 2002 de un grup de est-europeni. CarderPlanet a fost blocat în 2004, şi, mai recent, BadB a vândut "produsele" pe carder.su şi pe site-urile sale proprii, dumps.name şi badb.biz, unde a promovat "produsul" său în desenele animate Flash  ca acesta:


Autorităţile franceze l-au arestat pe Horohorin la aeroportul din Nisa, în acest weekend. Autorităţile federale din SUA au spus că fusese semnalat pe Riviera Franceză. La momentul arestării, au spus, el deţinea carduri emise de cazinouri, care dau mari privilegii suplimentare pentru jucători.

Arestarea a fost trâmbiţată ca o mare captură pentru autorităţile însărcinate cu combaterea problemei tot mai mari şi mai ameninţătoare a furturilor de date de pe carduri de credit şi a furtului de identitate, deşi oficialii nu au furnizat estimări privind pierderile financiare.


Autorităţile americane întreprind demersuri pentru extrădarea lui Horohorin, fiind deja mai multe procese deschise în SUA împotriva sa.

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Banditii secolului 21.
Nu mai este nevoie sa ataci o banca cu cagula pe cap...

Riddick spunea...

Precis are o grămadă de complici, nu ai cum să faci singur toată treaba. O fi avut viză de Ucraina sau (dacă trebuie vize în Franţa)de Israel?

Se baza pe ceva de s-a riscat să se expună.

Crystal Clear spunea...

Eu cred ca avea complici in banci ca sa poata accesa conturi.
Asa-i cu succesul: a prins curaj, s-a expus, pana l-au gasit.

anarchix spunea...

Mda...

omul ava domenii inregistrate in Rusia, toata lumea stia ce face. Mafia rusa = FSB.

Ca victima a unui furt de card de debit (de fapt mi l-au clonat), i-as omori pe astia incetul cu incetul. I-as mentine in viata cat sa fie constienti de durere.

Scum bags!

Riddick spunea...

Ăsta era băgat în faţă, făcea aport. "disposable".

Crystal Clear spunea...

Super !
Aport valutar:))))
BI-NE-IN-TE-LES
De cand n-am mai auzit de asta :)))


de asta circula linistit dansul

Riddick spunea...

Am şters din greşeală un comentariu:



Crystal Clear @anarchix:
Am auzit si eu cazuri de furt de identitate si card la perosane apropiate mie.
Este cumplit pentru ca n-ai cum sa dovedesti ca tu n-ai facut nimic ,ci altul care ti-a furat identitate.
Mare porcarie....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: