10 iunie 2010

Mambo italiano :)



4 comentarii :

Anonim spunea...

o evolotuie fireasca pt mentalul italianului de rand...ai auzit ce i s-a intamplat lui iliescovici la bookfest?

Riddick spunea...

Da, trebuia mai multă lume să-l ia cu huo, a ţipat doar unul singur, restul "consumatoeilor de cultură" tăceau ca proştii.

Despina spunea...

Salutari de la Baia Mare,Riddick, :)
Esti foarte harnic. Citindu-ti blogul ma informez cu ceea ce se intampla peste zi
Mersi

Am trecut ieri din intamplare printr-un loc unde se recicla hartia si am vazut niste calupuri cu buletine de vot din noiembrie 2009 care erau compactate.E normal, oare ?

Ai vazut asta? :
« Audierea e organizată de Monica Macovei, Preşedinta Delegaţiei UE-Moldova a Parlamentului European şi subsemnatul, sub patronajul Grupului Popular European şi a Fundaţiei Konrad Adenauer »
http://www.europalibera.org/content/blog/2067165.htm

Riddick spunea...

Salut! Nu prea sunt harnic, aş fi vrut să scriu ceva, dar nu am inspiraţie.

Cam târziu se reciclează buletinele de vot, dar nu-i o problemă.

Da, peste tot, fundaţia lui peşte prăjit. La viitoarele alegeri europarlamentare (oho, peste 4 ani!) nu mai votez pentru PPE, dacă nu am alternativă, stau acasă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: