16 aprilie 2010

Imagini cu erupţia vulcanului din Islanda







Alte imagini cu vulcanul Eyjafjallajökull -  aici, aici şi aici.

5 comentarii :

Despina spunea...

Jules Verne :
"Calatorie spre centrul Pamantului"

Satirikon spunea...

Omani buni, pregatiti-va, sfarsitul e aproape, natura se dezlantuie, vulcanii erup si Nibiru ne va lovi...2012 e anul crizei umanitatii =)) LOL
Riddik, tinere, ceva tot se intampla ca mi se pare ca dezastrele astea naturale parca s-au amplificat in ultima vreme. De principiu eu sunt un om sceptic, tre sa imi aduca tone de argumente ca sa cred ceva mai "sofisticat" sa zic asa.
Anyway, te astept pe la mine unde am postat un articol cu cateva preluari de pe CNN si cu live broadcasting-ul norului de cenusa. ;)

Riddick spunea...

Da, "la idele lui Marte, raza Soarelui va arăta drumul în interiorul Sneffels-ului"... :)

Stăm pe un "pat cu apă" la peste 1000 de grade Celsius.

Satirikon spunea...

ar fi fost mai bine sa nu cunosc detalii despre fenomenele in cauza, da ce sa fac daca m-a pus dracu' gol sa studiez 2 ani geologia =))

Riddick spunea...

Când eram mic, am văzut la cinematograful de vară din Techirghiol filmul "La Est de Jawa" care descria erupţia catastrofală a vulcanului Krakatoa. Atunci nu înţelegeam mare lucru, am revazut filmul mai târziu.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: