08 aprilie 2010

Cincinalul este acum de zece ani



Nigel Farage despre planul economic pe zece ani al UE şi "guvernul economic" propus de Herman van Rompuy:


10 comentarii :

Despina spunea...

Nu se lasa tipul.Invata din greseli si merge mai departe.
Ai vazut ce aplaudat a fost la sfarsit?
Foarte bine si bravo lui !

Riddick spunea...

Ce păcat că nu vor lua destule mandate la alegerile din Marea Britanie (dacă vor lua), sistemul electoral britanic este ciudat. Ei sunt cam singurii "suveranişti" britanici, conservatorii au început să o dea cotită vis-a-vis de UE.

Despina spunea...

Pacat, ce-or sa mai regrete britanicii ..

Riddick spunea...

Am spus doar că aşa s-ar părea. Vedem după 6 mai.

Anonim spunea...

dupa cate observ, englezii sunt singura voce conservatoare din parlamentul european.
dr pepper

Riddick spunea...

Mai sunt şi ceva polonezi şi unguri :

http://www.ecrgroup.eu/

Iar alţi englezi sunt la grupul EFD (Europe of Freedom and Democracy):

http://www.ecrgroup.eu/

Riddick spunea...

Oops, linkul al doilea este

http://www.efdgroup.eu/

Despina spunea...

Se lucreaza si in Romania la latura conservatoare, adevarata

http://grupareaaproape.wordpress.com/2010/04/06/marti-13-aprilie-religia-in-spatiul-public-o-perspectiva-a-dreptei-romanesti-dezbatere-isp/

Riddick spunea...

Tema este interesantă, religia rămăsese "jucăria" demagogilor .

Despina spunea...

Da, si nu mai asculta nimeni,intrase in derizoriu.

Incerc sa ma duc si eu la dezbatere sa vad cum e


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: