08 martie 2010

Shit ! Un eurofanatic implantat la Cotroceni !

Nu mai comentez nimic, am nişte draci....

"Preşedintele Traian Băsescu l-a numit pe fostul comisar european Leonard Orban consilier pe probleme de Afaceri Europene în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, potrivit decretului publicat luni.

Orban a deţinut portofoliului Multilingvismului în Comisia Europeană, el fiind primul comisar european al României. Leonard Orban este fratele liderului liberal Ludovic Orban.

Între anii 1993 şi 2001, Leonard Orban a fost consilier parlamentar pentru afaceri europene şi internaţionale al Parlamentului României. Este de profesie inginer, dar a absolvit şi Academia de Studii Economice.

În perioada mai 2001-decembrie 2004, deţine funcţia de negociator şef adjunct cu Uniunea Europeană, pentru ca apoi în perioada decembrie 2004-aprilie 2005 să fie negociator şef al României cu Uniunea Europeană.

În anul 2002 a fost decorat de către Preşedintele României, Ion Iliescu, în gradul de Cavaler al Ordinului Naţional „Steaua României”, distincţie acordată pentru contribuţia adusă integrării României în NATO

Din decembrie 2004 este secretar de stat la Ministerul Integrării Europene unde coordonează pregătirea României pentru aderarea la Uniunea Europeană şi, din aprilie 2005, poziţia României referitoare la statutul de observator activ la Uniunea Europeană.

În octombrie 2006, Leonard Orban a fost nominalizat drept candidatul României la funcţia de  comisar european. Varujan Vosganian şi-a retras atunci candidatura în urma scandalului izbucnit din cauza informaţiilor apărute în presă că ar fi fost colaborator al Securităţii.

La finalul mandatului de comisar, Orban părea reticent la o implicare în mediul politic de la Bucureşti, însă doritor să îşi continue cariera europeană dar şi să fie prezent la nivel naţional, unde să explice chestiunile europene şi implicaţiile pentru România ale deciziilor care se iau la Bruxelles".

http://www.realitatea.net/leonard-orban--numit-de-traian-basescu-consilier-prezidential_703624.html#

8 comentarii :

Despina spunea...

Nu-mi place deloc povestea asta

Riddick spunea...

Ce să caute acolo sconcsul ăsta ?!

Nu s-au săturat de săftoi şi weberi ?!

amanda13 spunea...

hmmm, interesanta alegere... din pacate nu si fericita :(

Riddick spunea...

O mare greşeală, aflăm noi dedesubturile...

Despina spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7006152-leonard-orban-rfi-vreau-fiu-perceput-tehnocrat.htm

Riddick spunea...

Mai are şi tupeu ! Ce, o fi crezând că are de-a face cu idioţi ?!

Altă dudă - cică să fie Cristian Diaconescu numit în locul lui Geoanăţ

Ăştia nu se învaţă minte, nu vor să voteze dracu' odată legea electorală, nu ştiu ce aşteaptă...

Despina spunea...

Ai vazut asta?

http://www.realitatea.net/udmr--cu-ochii-pe-scaunul-lui-geoana--afla-cum-vrea-puterea-sa-scape-de-pesedist-ocolind-ccr_70367

Riddick spunea...

UDMR ar face bine să pună umăru', altfel e out.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: