06 martie 2010

Oprică mai vrea niţel acăsică !


Nooo, nu s-a terminat.
 
Marius Oprea dă în judecată guvernul, considerând ca fiind ilegală înlocuirea sa din funcţie. Deci, alt episod, după circoteca cu scrisorile de protest.
 

Ia auziţi aicea ce panseuri scoate dom' Oprea:

„Extinderea activităţii (IICCMER) la perioada post-comunistă şi la mineriade arată deruta care i-a cuprins pe succesorii mei”.

„Noua conducere a Institutului poate să cerceteze mineriadele într-un singur fel: dând copy/paste de pe la Grupul de Dialog Social sau de pe rechizitoriile de la Parchet”.
 
Dacă sunt atât de pricepuţi şi au o aşa de mare capacitate de cercetare, de ce nu se transformă într-un institut de investigare a comunismului din toată Europa de Sud-Est ?!”.

Dar iată şi fraze mai consistente :

„Mă aştept, deşi nu a trecut perioada de graţie prevăzută de lege, să vină şi să mă scoată din casă”.
 
„Mă aştept la orice din partea lor. Mă voi duce, probabil la prieteni, pentru că eu nu am nici o casă în Bucureşti”.

Este vorba, desigur, de predarea locuinţei de serviciu. Care nu i-a cerut-o nimeni, deocamdată. Dar, n'aşa, nu strică niţel teatru. Ieftin de tot.

12 comentarii :

amanda13 spunea...

da si intre timp o trage tare prin presa straina...

http://www.lemonde.fr/europe/article/2010/03/05/le-chasseur-de-la-securitate-etait-trop-curieux_1314847_3214.html#ens_id=1291720

Riddick spunea...

Daaa, Mirel Bran ăla e altă panaramă.

Citisem articolul din Le monde. Deh, organul (neoficial) al Partidului Socialist din Franţa sare în ajutorul marelui anticomunist.

Despina spunea...

Asta-i spilul ci cu Maries.
Presa internationala

Anonim spunea...

deh, acum strugurii sunt acri...

Anonim spunea...

pai evident ca va trebui sa predea locuinta de serciciu.Nu are casa ? Bucurestiul are canale destule, aurolacul e ieftin.

Riddick spunea...

Talente, talente...

Despina spunea...

Cum sa nu predai locuinta de serviciu?
E revoltator

Despina spunea...

Ce super este asta !

http://ddsr.wordpress.com/2010/03/06/eliminarea-lui-antonescu-este-un-obiectiv-principal-al-rockerilor-de-pretutindeni/

Riddick spunea...

Da, murfi a zis-o bine ! :)

Anonim spunea...

OPREA ESTE ZÄNATIC:

ASA A FÄCUT MEREU PE VICTIMA NERUSINATUL:

NU ARE CASÄ ? CE DATORIE ARE STATUL SÄ TZINÄ

TOTZI NEBUNII:

SÄ DUCÄ ACOLO UNDE ARE; S-AU SÄ INCHIRIEZE:

JAVRA NERUSINATÄ; A COMANDAT ARTICOLE SI A MINTZIT SI IN STRÄINÄTATE:

UN MARE CÄCAT- ASTA ESTE OPREA.un inpostor handicapat.

mä scuzatzi

Riddick spunea...

Nicio problemă, sunt termenii folosiţi de dumnealui... :)

Despina spunea...

Theo,
Esti mortala si inconfundabila


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: