15 decembrie 2009

Amestecate...



Dea. Frumos... Au început strâmbele.

Apare zvonul prin televiziuni că PDL ( sau Băsescu, sau cine mai vreţi voi ) ar studia ideea unui premier independent, poate (hîhî ! hîhî ! ) Mugur Isărescu. Emil Boc ( preşedintele PDL, din câte ştiu ), spune: "Niciodată până în momentul de faţă n-am discutat despre nominalizarea lui Mugur Isărescu în vreun context politic de partid sau în altă parte. (...) Avem un guvern care se află în Parlament şi asteapta să fie votat şi era bine dacă acest demers nu era refuzat de PSD si PNL încă din luna noiembrie".

"Mai trece-o noapte şi-nc-o zi, se-ascute lupta dintre clase"... tanaaam !

Vasile Blaga la Realitatea FM : "Domnul Isărescu iată ar fi o variantă pe care poate ar putea-o lua în discuţie şi Colegiul Director al PD-L". Des blagues ? On verra bien...

"She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son "
Mda... un update mic, azi: Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat marţi, la sediul central al partidului, că democrat-liberalii vor merge miercuri la intâlnirea cu PNL cu propunerea de premier de la PDL, aceasta fiind o condiţie care nu se negociază, informează Mediafax.
"Noi plecam mâine la 12.00 la discutii cu liberalii cu premier PDL. Aceasta este decizia noastră. Este o decizie luată de forul de conducere al partidului şi nu se poate negocia", a declarat Blaga.
Cum naiba nu apare rostit  "Negoiţă" !? ... ;-)

Eeee, dar nu aşa !  Valeriu Zgonea: Secretarul Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea (PSD), a declarat marţi, la finalul şedintei Birorilor Permanente ale Parlamentului, că în cadrul şedinţei s-a respins introducerea pe ordinea de zi a discuţiilor cu privire la Cabinetul Negoiţă şi traseul acestuia prin Legislativ, potrivit Newsin.

"Birourile permanente, prin votul majorităţii, au respins introducerea acestui punct pe ordinea de zi, discuţia cu privire la procedura prin care Parlamentul a fost sesizat cu privire la Guvernul Negoiţă a fost respinsă, ea va fi discutată bănuiesc in Biroul Permanent reunit de luni, de la ora 14.00", a spus Zgonea.

WOW !!!

Întrebat cine s-a opus, deputatul PSD a indicat "membrii PDL si UDMR" şi a
povestit şi o parte din luările de poziţie ale reprezentanţilor celor doua formaţiuni. "Dacă aş vrea să vă citez o frază - "Introducerea pe ordinea de zi este o bătaie de joc deoarece negocierile din aceste zile vor duce la o altă formulă"  a spus Zgonea, adăugând că restul va fi aflat din stenogramă. "Biroul Permanent a refuzat să pună pe ordinea de zi acest punct", a conchis deputatul PSD.

Să remarcăm şi colecţia de faliţi PSD-PNL, cu propunerea Antonescu-premier...

"Şi deasupra tuturora, oastea să şi-o recunoască,
Îşi aruncă pocitura bulbucaţii ochi de broască.."

Viaţa-i complicată...fiţi optimişti !

9 comentarii :

niku_elektriku spunea...

ce'ai zice de'o mare coliva de uniune natzionala ?

te pomeni ca ne'o trinteste base, "responsabil" pe mese !

Riddick spunea...

Blaga trebuie mătrăşit URGENT. Nu mai vreau să aud de masuri adoptate de PDL decât din gura lui Boc. Am zis!
Nu-l cred imbecil pe Băse !

Despina spunea...

Dupa ce ne-am chinuit atata......
Sper sa fie puternic Boc

Riddick spunea...

Vine ea răfuiala, sper să nu-i tremure mâna Piratului ! harşt ! harşt !

Despina spunea...

Trebuie facuta curatenie.
Altfel nu se poate?

Riddick spunea...

Mă tem că nu. ACUM.

Despina spunea...

Suntem la limita.
Daca mai toleram mult vom pierde totul

Riddick spunea...

Şi ăia sunt la limită, deci şanse cel puţin egale pt. noi.

monica spunea...

ultima stire:
PDL il propune premier pe EMIL BOC


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: