15 decembrie 2009

Amestecate...



Dea. Frumos... Au început strâmbele.

Apare zvonul prin televiziuni că PDL ( sau Băsescu, sau cine mai vreţi voi ) ar studia ideea unui premier independent, poate (hîhî ! hîhî ! ) Mugur Isărescu. Emil Boc ( preşedintele PDL, din câte ştiu ), spune: "Niciodată până în momentul de faţă n-am discutat despre nominalizarea lui Mugur Isărescu în vreun context politic de partid sau în altă parte. (...) Avem un guvern care se află în Parlament şi asteapta să fie votat şi era bine dacă acest demers nu era refuzat de PSD si PNL încă din luna noiembrie".

"Mai trece-o noapte şi-nc-o zi, se-ascute lupta dintre clase"... tanaaam !

Vasile Blaga la Realitatea FM : "Domnul Isărescu iată ar fi o variantă pe care poate ar putea-o lua în discuţie şi Colegiul Director al PD-L". Des blagues ? On verra bien...

"She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son "
Mda... un update mic, azi: Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat marţi, la sediul central al partidului, că democrat-liberalii vor merge miercuri la intâlnirea cu PNL cu propunerea de premier de la PDL, aceasta fiind o condiţie care nu se negociază, informează Mediafax.
"Noi plecam mâine la 12.00 la discutii cu liberalii cu premier PDL. Aceasta este decizia noastră. Este o decizie luată de forul de conducere al partidului şi nu se poate negocia", a declarat Blaga.
Cum naiba nu apare rostit  "Negoiţă" !? ... ;-)

Eeee, dar nu aşa !  Valeriu Zgonea: Secretarul Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea (PSD), a declarat marţi, la finalul şedintei Birorilor Permanente ale Parlamentului, că în cadrul şedinţei s-a respins introducerea pe ordinea de zi a discuţiilor cu privire la Cabinetul Negoiţă şi traseul acestuia prin Legislativ, potrivit Newsin.

"Birourile permanente, prin votul majorităţii, au respins introducerea acestui punct pe ordinea de zi, discuţia cu privire la procedura prin care Parlamentul a fost sesizat cu privire la Guvernul Negoiţă a fost respinsă, ea va fi discutată bănuiesc in Biroul Permanent reunit de luni, de la ora 14.00", a spus Zgonea.

WOW !!!

Întrebat cine s-a opus, deputatul PSD a indicat "membrii PDL si UDMR" şi a
povestit şi o parte din luările de poziţie ale reprezentanţilor celor doua formaţiuni. "Dacă aş vrea să vă citez o frază - "Introducerea pe ordinea de zi este o bătaie de joc deoarece negocierile din aceste zile vor duce la o altă formulă"  a spus Zgonea, adăugând că restul va fi aflat din stenogramă. "Biroul Permanent a refuzat să pună pe ordinea de zi acest punct", a conchis deputatul PSD.

Să remarcăm şi colecţia de faliţi PSD-PNL, cu propunerea Antonescu-premier...

"Şi deasupra tuturora, oastea să şi-o recunoască,
Îşi aruncă pocitura bulbucaţii ochi de broască.."

Viaţa-i complicată...fiţi optimişti !

9 comentarii :

niku_elektriku spunea...

ce'ai zice de'o mare coliva de uniune natzionala ?

te pomeni ca ne'o trinteste base, "responsabil" pe mese !

Riddick spunea...

Blaga trebuie mătrăşit URGENT. Nu mai vreau să aud de masuri adoptate de PDL decât din gura lui Boc. Am zis!
Nu-l cred imbecil pe Băse !

Despina spunea...

Dupa ce ne-am chinuit atata......
Sper sa fie puternic Boc

Riddick spunea...

Vine ea răfuiala, sper să nu-i tremure mâna Piratului ! harşt ! harşt !

Despina spunea...

Trebuie facuta curatenie.
Altfel nu se poate?

Riddick spunea...

Mă tem că nu. ACUM.

Despina spunea...

Suntem la limita.
Daca mai toleram mult vom pierde totul

Riddick spunea...

Şi ăia sunt la limită, deci şanse cel puţin egale pt. noi.

monica spunea...

ultima stire:
PDL il propune premier pe EMIL BOC


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: