23 noiembrie 2009

Până la Sibiu, trebuie trecut de Sectorul 3




Coaliţia "254": PSD/PC, PNL, UDMR - heading East

PSD cică merge cu Iohannis, mâine vor fi mai multe clarificări, sunt şedinţe de partid.

Dar mai este "pe ţeavă" desemnarea lui Liviu Negoiţă, mâine se împlinesc cele 15 zile în care parlamentul trebuie să stabilească programul audierii miniştrilor. 

Nu-i bai, băeţi, veţi vota cabinetul Negoiţă după 6 decembrie. Că vă dizolvă Piratu'.

4 comentarii :

monica spunea...

pe dracu!astia fac ce vor in tara asta, care-i cu curu'n sus.Pai cum crezi tu sa se intample asa ceva?suntem o tara de impotenti! Ne perpelim degeaba noi,astia mici,care n-avem nicio putere financiara sau politica,iar pe mai marii, pe potentatii tarii ii doare la basca,negociaza orice.M-am imbolnavit de pistrui(care vin de la ficat) uitandu-ma la toti .Cum crezi tu ca,intelegerile la nivel judetean intre EI,indif din ce partid vin se vor termina?Cum crezi tu ca vom avea bafta sa nu-i mai vedem pe ecran pe iliescu,pop ,nastase,chiuariu,adomnitei,gusa si toti ceilalti abonati si chir locatari ai postului realitatea? Eu chiar nu mai pot.

Riddick spunea...

Monica, sunt optimist.

Jigodiile au scăzut de la 322 la 254 în 4 ani.

Mai sunt MAXIM trei ani până scad sub 50%.

monica spunea...

Hai ca nu am terminat ce-aveam de zis.Stii ca era pe vremuri un banc,care se termina cam asa "cum p...masii,unu' alb si unu'negru" ?
asa zic si eu acum,cum p..masii nu gasim si noi romani din majoritate si gasim romani din minoritati(germana si maghiara) care sa ne conduca sau cu care sa ne aliem?Or fi ei diferiti?.Incep sa cred ca santem neam de slugi proaste si fudule!

Riddick spunea...

Johannis ăsta este un agent impus din exterior, nu va dura mult până va fi făcută demascarea.

Să se mai laude ei mult, cu udemere cu tot, că votanţii PRM vor şti ce au de făcut pe 6 decembrie. Ardelenii, la fel.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: