30 noiembrie 2009

Geoană - pugilist !



Îmi amintesc bine ştirea apărută în ziare, prin 1994, când un anumit Mircea Geoană a folosit violenţa spre a se instala într-o vilă (naţionalizată) din Cartierul Primăverii. De, aşa au năravul lighioanele astea, trag la lucru nemuncit şi de furat. Cum numele nu-mi spunea nimic atunci (decât că este vorba de un trepăduş de la FDSN - denumirea de atunci a PSD), am pierdut din vedere cazul, până când l-am regăsit într-un articol din Expresul de Sud :

GEOANĂ DĂUNEAZĂ GRAV INTEGRITĂŢII CORPORALE A ROMÂNILOR !


 A bătut cu bestialitate o bătrână şi un minor, ca să le fure casa! 

O întreagă săptămână, oamenii mogulilor infractori de drept comun de la Antena3 şi RealitateaTV au prezentat imagini ce-l înfăţişau pe Preşedintele României ca pe un bătăuş. Specialiştii în producţie video şi imagine au demonstrat fără tăgadă că „filmarea” în cauză s-a dovedit a fi un bluf, o făcătură ordinară, un fals grosolan cu care Vântu, Patriciu şi Voiculescu încercau să manipuleze opinia publică în favoarea lui Geoană, marioneta de serviciu de care cei trei escroci se folosesc pentru a-l îndepărta pe Băsescu. Expresul de Sud îi solicită acum, public, lui Geoană să-şi explice faptele reprobabile (şi REALE!) comise atunci când a încercat să ocupe abuziv o vilă din Cartierul Primăverii şi a terorizat o întreagă familie pentru a-şi atinge abjectul obiectiv. Mai mult decât atât, el a bătut cu bestialitate mai mulţi membrii ai familiei respective, dosarul penal pentru vătămare corporală gravă fiind acum în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti! 




Casa Rozolea

MIRCEA GEOANĂ A OBŢINUT O REPARTIŢIE FALSĂ ÎN CARTIERUL PRIMĂVERII pentru o casă aflată lângă cea a soacrei sale, „revoluţionara” Margareta Costea. Învăţat cu ascensiunea rapidă pe scară socială, Dan Mircea Geoană s-a gândit că este cazul să îşi facă rost şi de o vilă, bineînţeles în Cartierul Primăverii. Şi-a pus relaţiile în mişcare şi a aflat că pe str. Jean Monnet (fostă Bordei) nr. 55 (vezi foto) ar fi liberă în acel moment o vilişoară pe care proprietarii de drept urmau să o ocupe în curând. Geoană a obţinut în fals repartizarea locuinţei printr-o hârtie de la ICRAL Herăstrău. Locuinţa dorită de soţii Mihaela şi Mircea Geoană era pe aceeaşi stradă unde se află - la nr. 69 - şi vila obţinută în 1991 de Margareta Costea printr-o repartiţie similară şi care fusese locuită anterior de premierul comunist Constantin Dăscălescu. Soacra lui Geoană era şi beneficiara unui certificat de LUPTĂTOR RĂNIT ÎN REVOLUŢIE, obţinut după ce-şi fabricase un dosar de revoluţionar încălcând grav legea penală. Matusalemica hoaşcă, Margareta Costea, obţinuse tot ilegal vila de la nr. 69, pentru că deţinea şi o proprietate în str. Brâncuţei. Locuinţa vizată de soţii Geoană aparţinea în fapt familiei Gheorghe Rozolea. Casa, construită de părinţii lui Gheorghe Rozolea, a fost confiscată abuziv de autorităţile comuniste în 1952, iar foştii proprietari au fost expropriaţi abia prin decretul nr. 535/1970, care prevedea asigurarea de locuinţe corespunzătoare” funcţionarilor de partid şi de stat, de fapt împroprietărirea mahărilor comunişti cu vile şi alte acareturi.

DUPĂ 1989, FAMILIA ROZOLEA A DORIT AŞADAR, AŞA CUM ERA ŞI NORMAL,
să-şi redobândească locuinţa, reuşind acest lucru prin Hotărârea nr. 365/1 iulie 1994 pronunţată de Tribunalul Bucureşti - secţia a IV-a Civilă - în Dosarul nr. 1270/1994. Totuşi, prin manevre obscure, Mircea Geoană a reuşit să obţină de la ICRAL Herăstrău o adresă de repartizare a locuinţei pe numele soţiei sale, Mihaela Geoană. Repartiţia ICRAL era ilegală, deoarece proprietarul de drept sesizase forurile competenţe că imobilul din str. Jean Monnet (Bordei) nr. 55 se află în litigiu şi deci nu putea să facă obiectul unui contract de închiriere. Mai mult, la acea data soţii Geoană aveau deja o locuinţa în str. Dr. Felix nr. 101. Fără nicio acoperire legală, SC Herăstrău Nord S.A. (fostul ICRAL), printr-un anume domn Somanescu, emite două contracte de închiriere, primul pentru o cameră şi un hol (la data de 25 aprilie 1994, contractul de închiriere nr. 60652) şi al doilea PENTRU TOATĂ CASĂ (la 15 iulie), având-o că titular de contract pe Mihaela Geoană. Extinderea spaţiului a fost aprobată, pentru că madam Mihaela a cerut spaţiu şi pentru firma domniei sale NORDIC TRADE SRL”, deşi imobilul nu mai putea fi închiriat de ICRAL.

„IN SEARĂ ZILEI DE 4 IULIE (ORELE 20.30), SOŢII GEOANĂ S-AU PREZENTAT
la adresă amintită, prezentând un aşa-zis contract de subînchiriere a unei camere din respectivul imobil. Pe un ton agresiv, cei doi soţi îi cer socoteală domnului Rozolea privind prezenţa să în imobil. După ce li se explică situaţia şi li se arată hotărârea Tribunalului, doamnă Geoană exhibează un aşa-zis contract de subînchiriere cu fostul chiriaş, pentru o cameră de la etaj. Demonstrându-li-se că este un act fără valoare, după discuţii îndelungate, familia Geoană pleacă. Peste câteva zile, în urmă unei sesizări a lui Mircea Geoană, o reprezentantă a ICRAL Herăstrău se prezintă la proprietarul de drept, cu care ocazie, s-a constatat legalitatea deţinerii imobilului de către domnul Rozolea” se arată în dosarul parchetului TB. În ziua de 13 august, când domnul Rozolea se înapoia acasă, în jurul orei 12.30, a observat că uşa imobilului său fusese forţată şi un număr de persoane pătrunseseră în vilă. Soţii Geoană erau însoţiţi de fratele Mihaelei Geoană, Ionuţ Costea, şi de câţiva indivizi necunoscuţi. Se schimbau deja yalele şi se făcea un proces-verbal al obiectelor evacuate din imobil.

GHEORGHE ROZOLEA NU PUTEA ASISTA IMPASIBIL LA ACEASTĂ VIOLARE DE DOMICILIU
şi a protestat cu vehemenţă, cerându-le să părăsească locuinţa sa. Au revenit acasă soţia şi copilul proprietarului, fiind chemate şi alte rude ale asediatului. Membrii familiei Rozolea, copleşiţi de numărul intruşilor, erau împinşi centimentru cu centimetru, dar asta nu a fost de ajuns pentru actualul preşedinte al PSD, el trecând la agresarea proprietarului şi a minorului Mircea Rozolea. Apoi, după cum se arată în nota de constatare a poliţiştilor veniţi la faţă locului, „Si cumnatul proprietarului, domnul Dan Bărbuleasa, a fost bătut măr şi a fost rănit la cap (plagă tăiată la frunte) de către Mircea Dan Geoană, care ulterior i-a dat cu un corp contondent în cap şi mamei domnului Rozolea, Măria Rozolea, în vârstă de 83 de ani, provocându-i plăgi şi leziuni craniene”.

AMBELE VICTIME AU AJUNS LA IML, OBŢINÂND ŞI CERTIFICATE MEDICO-LEGALE
care atestau agresiunea şi care se află la dosarul cauzei. Mihaela Geoană nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi a scos din geantă un spray paralizant, cu care a vrut să imobilizeze familia Rozolea. Speriat de interesul manifestat de jurnaliştii martori la faptele comise de familia Geoană (agresarea unui copil, vătămarea corporală a proprietarilor, violarea de domiciliu, traficul de influenţă), vizat de plângerile penale formulate de victimele sale. Având în vedere faptele przentate mai sus, şi care reprezintă infracţiuni clare încriminate de Codul Penal al României, punem o întrebare simplă alegătorilor români: îl votaţi pe Mircea Geoană, BĂTĂUŞUL de copii şi bătrâni?
Simona Fica, 29 noiembrie 2009

Un comentariu :

Riddick spunea...

Linkul, actualizat:

http://expresul.ro/old/index.php?articole=1&rubrica=19&id=11381


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: