24 august 2024

Mr. Bean, într-o treabă SERIOASĂ

 

Rowan Atkinson ("Mr. Bean") are un frate mai vârstnic, Rodney Atkinson. Care este autorul siteului Freenations (eurosceptic, conservator, antiglobalist). Nu ştiu care sunt "relaţiile frate vs. frate", dar în idei se suprapun. Chiar dacă... este "incredibil". Există şi al treilea frate (cel mai mare), Rupert.

2 comentarii :

Riddick spunea...

Ar fi fost patru fraţi, toţi băieţi. Asta dacă primul născut, Paul, n-ar fi murit de foarte mic. Părinţii au trecut apoi de la litera "P" la "R", preferând-o de trei ori la rând. Eh, cine ştie? Poate dacă nu murea Paul, nu mai apărea "al patrulea": chiar Mr. Bean (Rowan).

Riddick spunea...

I-a intrat morcovu' userului, a şters repede clipu'. Ptiu!

Ăsta este: https://www.youtube.com/@CrossroadsNews2/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: