24 decembrie 2020

Deci, marș de aici, nu, chiar nu suntem în asta împreună. Altele, mai târziu: răbdare, n-am uitat de voi! Oho...

Paul Hitter

Trecem împreună prin asta! Serios? Da, trecem, da' nu chiar împreună. Noi nu facem business cu măști. Nouă ni s-au închis businesurile. Noi nu încasăm zeci de mii de euro lunar sau tunuri de sute de mii de euro. Noi nu mai încasăm mia aia cu care treceam luna. Noi nu avem mașină neagră cu SPPiști la scară. Noi avem tramvaie și autobuze cu jandarmi și polițiști care ne hăituiesc să ne amendeze. Noi nu avem restaurante deschise în interior la Parlament, noi avem terase deschise doar pe terasă și bem bere rece în ger. Noi nu avem sporuri de Covid. Noi dăm șpagă ca să mărim sporurile unor eroi. Noi nu avem Covid la televizor cu lacrimi de crocodil. Noi răcim și ni se dau tratamente care ne pun în genunchi. Noi nu suntem fără copii ca cei mai mulți dintre voi și nici bani de grădinițe și școli particulare nu avem. Noi stăm cu copiii în case și ne chinuim să îi ținem ocupați. Noi nu apărem la Teve să urlăm la voi seară de seară. Noi închidem televizorul când vă vedem. Noi nu primim sponsorizări grase de la Big Pharma ca să distrugem oamenii psihic. Noi suntem pe jumate nebuni din cauză voastră. Noi nu ne frecăm mâinile de bucurie dacă va dura cât mai mult gândindu-ne la combinații grase. Noi suntem sătui până peste cap de toată perioada asta și vrem să se termine mai repede. Noi nu primim salarii grase de la stat. Noi vă plătim pe voi și voi vă bateți joc de noi. Deci, marș de aici, nu, chiar nu suntem în asta împreună.

https://www.facebook.com/paul.hitter.12/posts/144036340844940

6 comentarii :

Anonim spunea...

EX-CEP-TIO-NAL !!!

Riddick spunea...

Da, "din rărunchi" zise.

conumishu spunea...

Tare !

La postarea cu polițiștii francezi copleșiți și pedepsiți de mulțime - să vedem o dovadă, totuși. Putem spera, desigur, concretul ne doboară.

Ai văzut ce apare cînd dai clic pe ultimul link de la Veghe Patriei ?
Amenințarea cu ecran roșu. Cel puțin mie așa îmi apare.

Riddick spunea...

Cred că sunt şi situaţii mai vechi, de când cu Gillets Jaunes şi mai ales de când "gaborii FR" au tras cu muniţia "non-letală" de cauciuc de 40 mm (mingiuţe din cauciuc care scot ochii şi rup dinţii).

Da, la Veghe Patriei i-au plantat un virus (sau o "alarmă de virus") la site. Intru via Google cache sau "Google translate" (din pagina de rezultate, click pe săgeata mică de lângă link, triunghiul cu vârful în jos):

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:IRBxWEzr-b0J:https://veghepatriei.wordpress.com/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

A mai avut un blog, De Veghe Patriei, tot pe WordPress, şi i l-au şters. Platforma, adică, l-a şters. Cum mi-a şters şi mie un blog pe WordPress, "hăt, în 2010".

Riddick spunea...

Punctul forte la Veghe Patriei este că a descris echipe şi dispozitive de filaj. "Trotinetiştii" (NOU!) , unii graşi şi 40+, "garajul secret" (SPP? STS?) de lângă intrarea din spate de la Patriarhie, "taxiurile" de filaj, cu tehnica camuflată în barele antişoc... Taxiuri, să nu bată la ochi staţionarea şi apariţia. Anul ăsta, mai prin vară, a publicat astea.

Riddick spunea...

Am început să fac aşa de când am "comentarii cu referiri", mai ales la DUDA ZILEI şi © my angry rants. "Pentru posteritate" (să înţeleagă şi unii care intră direct aici, la postare). :-)

"La postarea cu polițiștii francezi copleșiți și pedepsiți de mulțime":

https://riddickro.blogspot.com/2020/12/sitrep-din-lumea-celor-vii-ca-la-noi.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: