11 august 2020

It just didn't add up, Jim


"Nu iese bine socoteala"

Dan MV Chitic

Creștere negativă a numărului de morți in pandemia covid:
in primele 6 luni din “pandemicul” 2020 avem cu 6000 de morți mai putin decât in “normalul” 2019!

In ritmul asta până la sfârșitul anului România intră pe creștere (pozitivă - sic!) demografică.
Cine știe... poate dacă vom avea si mai mulți infectați... poate nu mai moare nimeni!

Acum e clar:
Pandemia salvează România, ar spune Arafat.
Dictatura salvează România, ar spune Iohannis.
Normalitatea aduce moartea, ne spune propaganda!

Tineri frumoși și liberi, iubiți-vă deci conducătorii: ei, izbavitorii neamului, vă salvează nu doar de boală, ci chiar și de moarte!
Democrația e prețul pe care trebuie sa-l plătiți, nu?!

Știu, pare o eroare de comunicare a autorităților.
Dar nu e!
Fiecare informație, luată separat - căci putini mai au timp sau capacitatea de a le interpreta sistemic, de a observa cacofoniile logice ale avalanșei Informaționale din presa miluită, are darul de a crea in mintea “milenialsilor” iluzia siguranței și a perpetuității in “lumea nouă”, lume in care moartea devine o pedeapsa menită doar pentru cei care nu se conformează, celor care se opun “noii normalități”.
Biblicul păcat originar al neascultării și nesupunerii față de poruncile Divine este reformulat, actualizat și întors pe dos: neascultarea noilor dumnezei ai zilelor noastre - iohannișii și arafații - atrage boala și moartea!
De unde importanța fundamentală a mitului CoVidian pentru “noua normalitate”. De unde frenezia cenzurii și a represiunii declanșate împotriva celor care “blasfemiază”, a celor care comit hulă împotriva “sfântului covid”, așa cum a comis in mod impardonabil zilele trecute “anatemiatul” regizor Cristi Puiu!

Da, asta este calea sigura către dictatura:
#CorupțiaUcide de mai ieri a devenit #StaiAcasă, #PoartăMasca, #SupuneTeAutorităților, #NuÎțiPuneÎntrebări, #Taci și in final... #DemocrațiaUcide!

Eu, un bătrân și urât reacționar, aleg să #NuPunBotul!
https://www.facebook.com/dan.chitic/posts/10215776820247233

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: