15 august 2019

Ce mai zice lumea. "La Cristoiu".


Ehei... BINGO!!! Convocarea lui Iohannis la Trump a apărut după ce a izbucnit Scandalul Caracal-Deveselu! Şi last but not least... după 2 august, când a "decedat" Tratatul INF şi "unii" vor să bage p-aci armament nuclear.


Trebuie a contura schema acestor retele pana la cel mai inalt nivel . Sunt suficiente date in acest caz pentru a putea descrie cu un grad rezonabil de precizie cum arata circuitul si ce protocoale si moduri de operare/ acoperire se folosesc . Stau si ma intreb DACA exista un circuit al retelei si la operatorii STS care probabil au o “legenda” , marcaje si repere speciale pentru zona Caracal/Deveselu… Mai multe surse , inclusiv Dumitru Coarna au clarificat ca NU STS a data coorodnate gresit si recunoaste ca adjunctul IPJ OLT Nicolae ALexe este principalul vinovat de cautarea la trei locatii gresite .
Am observat cum propaganda sistemului incearca fervent sa induca in mentalul colectiv TEZA PROSTIEI . Toate anomaliile si ciudateniile se intrepreteaza deodata numai in CHEIA INCOMPETENTEI , a necalificarii, a nepregatirii militienilor etc.

In plin scandal privind cazul Caracal, 95 de militari americani de la Deveselu au fost retrasi si trimisi direct in SUA. Coincidenta? Poate pentru prosti, ca oamenii ce au cel putin doi neuroni activi s-au prins ca “balbaiala” institutiilor statului are darul de a ascunde adevarul in legatura cu implicarea americanilor in crima organizata din judetul Olt.
… deci fata suna de pe un telefon fara SIM, care TOTUSI (!) avea acumlatorul plin, desi era nefunctionabil (vorba lui Dinca, care de aceea l-a si lasat neglijent pe masa langa ea ) …si mai apoi e sunata inapoie pe acelasi telefon, defect, nefunctionabil, fara SIM, insa cu acumulatorul plin, … de politisti !
INTERESANT nuuu ? As fi curios cum poate fi sunat inapoie …fara implicatia STS … pe un telefon fara SIM (adica ne-functionabil vorba lui Dinca care din taman aceasta cauza la lasat in raza de actiune a victimei) …
In nici un caz fata n-a sunat de pe telefonul ei … pre-confiscat de Dinca etc. … bla-bla-bla (imi pare rau de ce ca va fi-n 17 octombrie, nici yankeii nu vor fi veseli deloc… multe vise si planuri politice de azi vor fi premedita suprimate … se pare ca UE va fi trista si va schimba macazul ! … asta e pentru maestru … ca sa n-aiba uimiri …de la cineva care i-a mai “ghicit” ! In privinta 10 august acum = apa de ploaie ! )
PS: Tot tambalaul e pentru DEVESELU … si … nu e deloc opac de ce toti vecnii lui Dinca spun ca nu l-ar fi crezut in stare de asa ceva … pentru ca Dinca e doar … un pion intermediar, si de rezerva …aici !
PPS: Mie mila de americani daca serviciile lor secrete … permit ce deja a devenit IRREVERSIBIL cazul DINCA !
Insemna sau ca-s mai prosti decat se lauda …sau ca exista interese de caderea unor capete din serviciiile lor ….si ca se inca duc lupte intestine … daca e asa TRUMP va fi limitat la un mandat ( … asta o spune unul care VEDE CALR CE VEDE 19

Ce numar de telefon …are un telefon fara SIM ? … [nu poate suna nimeni pe IMEI !]
(intreb asta pentru ca daca telefonul ala avea o cartela SIM si acumulatorul era plin … era un telefon PERFECT functionabil … de unde fata-si putea suna parintii … “istetilor” le mai spun ca fara complicitatea STS nici macar pe-un telefon cu cartela epuizata nu se poate suna ! asa ca atentie la logica minciunilor prin care s-ar incerca o deviere de la … misterele astea ! )
Deja e vizibil ca Dinca are doar rolul de-a linisti temporar … pe adevaratii cautati !

Bate tare la ochi ca ALTCINEVA va lua curand locul lui Dinca … 😉

Informatia este falsa! Telefonul avea SIM, numai ca nu mai avea credit. De pe un telefon cu SIM care nu mai are credit se poate suna doar la 112. Individul putea sa primeasca apeluri pe acel numar si sa vorbeasca cu apelantul . Telefonul era tinut incarcat tocmai pentru acest lucru. Este posibil ca Dinca sa nu fi stiut ca de pe un telefon cu SIM care nu mai are crdit se poate suna la 112. Daca nu aveti cunostinte minime despre telefonia mobila si serviciul 112 incercati sa nu mai bagati lumea in ceata cu teorii abracadabrante!

ai fracturi de logica. “Telefonul era tinut incarcat tocmai pentru acest lucru. [112] ”
Ce nevoie avea Dinca de 112 ?
Tu esti putin retardata ? …

Fracturi de logica ai tu! Unde am scris eu ca Dinca folosea telefonul pentru a suna la 112? Dinca folosea telefonul pentru a raspunde celor care il sunau. Si eu am un telefon cu cartela pe care o incarc o data pe an pentru a nu fi anulata de operator. Cand nu mai am credit il folosesc in continuare raspunzand celor care ma suna. Si evident ca il tin incarcat!

fracturi de logica = pe telefonul ala putea suna oricine ( chiar din greseala !) in timp ce Dinca era in deplasare …crezi ca Dinca-si asuma riscul asta (presupus cunoscut de tine … si cunoscut de Dinca …. altfel nu tinea telefonul incarcat)
Vezi de ce-o duceti rau …pentru ca sunteti prrosti !
— deci Dinca stia ca pe telefonul ala putea suna oricine stia sau nimerea gresit numarul(!!!) si-l lasa-n raza de actiune a victimei … ?
:* :* :*

@Sorine .. nu doar ca putea suna … ci a si sunat politistul convorbiri tinute secret acum …convorbiri dupa care Iohannis a fost imediat invitat la TRump … c are are un scandal mostru la el …acolo
scandal privind aceeasi “marfa” ca cea … comersata-n DEVESELU (e de mirare ca alor le place cum decurg lucrurile …hehehe … Di9nce tabara a fost generalul ala NATO fost consultant al PSD-ului … ? … din tabar lui TRUMP `?

acum dupa “disparitia” lui Epstain (pionul INTELIGENCE-ului …etc. … dupa cum se spunea oficial !)
si scandaluri comune americanilor si romanilor din zona bazei militare … nu mai e mirare de ce Klemm si altii … tac malc !
:)))
[eu sunt mic nu stiu nimic si n-am stiut ce va urma-n Brooklin imediat cateva ore inaintea …stirii cu EPSTAIN == coincidente breh … ! ]
stiu-stiu … doar un nebun ar scrie ce scriu … daca n-ar sti ce stie si numele lui n-ar fi LEGION !
:*

vezi ca murit Epstein si …iohannis e chemat la TRUMP !

cineva a zis ca scandalul Deveselu e intretinut de-afara si … cuiva sus-pus, in ierarhia americana, (amic de-al lui Commey !) , ii place cum decurg lucrurile la la 5 km de DEVESELU !
… mah … ma-ntelegi sau sa-ti desenez ca la prrosti !
(Ericson destul de primitiv celularul !)
PS: cati banuiau ieri ca-n Manhattan … in apropierea podului Brooklyn … va muri Epstein azi …hehehehe!
Nici cu mura-n-gura nu-ntelegeti … “istetilor” …

Dan Balcan …atunci e grav daca ala … cremenalul a lasat un telefon defect (zisele lui) care putea fi aleatoriu apelat de oricine in raza de actiune a victimei … el pleacand in alt oras !
chair prost ar fi trebuit sa se gandeasca ca … functionabil fiind telefonul defect 8su cu acumulatorul la el … hehehe … 😉 … era un pericol !
daca suna cineva … un necunoscut fata … si fata balbaia ceva … in timp ce el cumara alifii si vaselina la farmacie ?
Bal-coano …asa ca esti mai prrostuta … si destul de retardata ?
PS: N-o sa-ti dau e mura-n-gura cu ce vede in amanunte … national si international un EXPERT in ale des-comunicarii …aici ;)))
[apropeaux … punem pariu pe 2 centi ca e … “Ericson”]

de ce-avea acumulatorul plin daca nu era functionabil … si dece l-ar fi lasat Dinca in raza ei … daca putea fi sunata (desi ea n-ar fi putut suna) … in timp ce el era plecat (ii consumase creditul chiar atunci …altfel n-ar fi avut acumulatorul plin ? … era o caartela prepaid SIM , al carui credit era consumat si Dinca stia asta … dar nu stia ca exist cartele cu credfit consumat care desi nu pot suna pot fi inca, o perioada sunate din afara ? … de ce-a riscat ca cineva intamplator sa sune pe telefon exact cand era el plecat …etc.)
Ceva putea FALSEFLAG …cu intr-u totul alte dedesupturim decat cele oficiale …
toata tampenia e gandita peste balta si e batalie regionala dintre luptele intestine …ale bisericutelor americane … dupa cum se stie … nu toti il iubesc acolo peste balta pe Master TRUMP 😉

Nu e din tabara lui Trump – Klemm e cu gasca pedofil-sodomist -globalista “democrata” .
Trump are mari probleme cu paduchii neomarxisti in SUA. Ultimele atentate ar fi niste diversiuni puse la cale de “deep state” pentru a-l forta pe Trump sa confiste armele polulatiei , si a crea haos inainte de alegeri. America are probleme mari economice din cauza bulelor speculative , a mecanismelor de “quantitative easing” si mai nou este impinsa de Trump intr-un razboi economic cu china si intr-un razboi al sanctiunilor economice cu multe natiuni.
Vedeti cum sta treabacu arestarea traficantului pedofil Epstein , cu cele peste 100.000 de “sealed indictments” si timeline-ul lui “Q”…

Cireasa de pe tort: nu cumva neomarxistii, globalistii, sodomistii care il chinuie pe Trump, au ales-o intentionat pe nepoata lui Alexandru Cumpanasu ( poate este si nasul fetei) fiindca stiau ca este un tip care iese la bătaie?

“Ce numar de telefon …are un telefon fara SIM ? … [nu poate suna nimeni pe IMEI !]
(intreb asta pentru ca daca telefonul ala avea o cartela SIM si acumulatorul era plin … era un telefon PERFECT functionabil … de unde fata-si putea suna parintii … “istetilor” le mai spun ca fara complicitatea STS nici macar pe-un telefon cu cartela epuizata nu se poate suna ! asa ca atentie la logica minciunilor prin care s-ar incerca o deviere de la … misterele astea ! )
Deja e vizibil ca Dinca are doar rolul de-a linisti temporar … pe adevaratii cautati !

Bate tare la ochi ca ALTCINEVA va lua curand locul lui Dinca … 😉
… Dan Balcon … la astea ce zici ? …daca tot te umfli ca sti, adevarul e habar n-ai ?
Cum iti explici istetato ca … fetita a sunat la 112 si-a fost sunata inapoi, desi n-avea SIM in telefonul defect si cu acumulatorul descarfcat descarcat, vorba lui Dinca … straniu … ?
Pe ce numar a sunat-o politistul ala cu dialogul secretizat fara …. intermediul STS sau al americanilor de la DEVESELU care si ei au aparatura de-a suna DIRECT PE-UN TELEFON FARA CARTELA ? :mrgreen:
iNCA CEVA ISTEATO. … americanii 8nu doar ei) au inregistrarile lor ale ABSOLUT TUTUROR CONVORBIRILOR DIN ZONA … ps ps … ti-am zis ca-s din Frankfurt ? si ca ca pun muraturi ?
Nu-ti face griji americanii au totul arhivat … toate teleofonatele din zona sunt ascultate si puse la dospit ani de zile … hmmm nu doar americani asculta zona !
Asa ca …. dar timpul trece vremea vine … tu te-ntreaba si socoate … breh !
un destept poate face credibil pe prostul … un prost care face pe desteptul e ridicol … desteptilor !
:))) … :*

Conclave Obscurum ….
evident ca statul paralel nu doreste …. pentru ca exista riscul sa cada guvernul , si asa ceva nu e bine .
PSD – ul trebuie lasat sa guverneze pana se face tandari , mci , mici , praf . Pentru asta ii tin la putere si cu perfuzii .
Si daca o sa cada guvernul , ce face Johanis ? Un alt guvernul meeeeu ? La fel de competent ca si primul ?
Ar fi mana cereasca pentru PSD-ALDE . Ar avea mari sperante pentru 2020 .
D-le Cristoiu – Sa ne amintim ca saptamana trecuta se discuta pe Antena 3 la o emisiune a lui Razvan Dumitrescu despre retelele de sateliti NATO de joasa altitudine – geostationari parca , care supravegheaza 24/24 baza de la Deveselu cu material video de mare rezolutie – Statul roman are protocol de acces la informatii de pe acesti saetliti care ar fi putut arata absolut TOT ce s-a intamplat cu Luiza, cu Alexandra , cu Dinca si in curtea lui de la 169! Este clar ca la varful CSAT se stie tot ce s-a intamplat acolo …

Oare de ce se fac percheziții la Oracle, fiind lansate și acuzații grave de luare de mită, tocmai acum, în preajma mitingului din 10 august ?
Păi care sunt cei mai “haștgiști”, dintre protestatarii #rezist ? Vă spun eu : cei de la Oracle Pipera !!! Păi atunci e clar, nu ?

Pardon, acțiunea asta e îndreptată împotriva lui Johannis, deoarece Oracle e una dintre firmele favorite ale lui Trump, care tocmai se va întâlni cu el ! Deci, securiștii lui “Borno”, … lucrează !
Primii care reusesc sa capitalizeze in urma tragediei din Caracal sunt cei de la Secu: declarata ca neconstitutionala de catre CCR, obligativitatea prezentarii ID la cumpararea cartelelor pre-pay, este legalizata.
Si uite asa ne-a mai disparut un grad de libertate..
Cu sprijinul nemijlocit al excrocului Arafat, pe care nici Base, in zilele lui de glorie, nu l-a putut dovedi.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: