28 iunie 2015

„Guvernatorul expirat”


Şi Ponta a fost avertizat (de către "terţi"), încă de la preluarea guvernării: Trebuie să înţelegeţi că „echipa internaţională” nu va mai respecta „regulile nescrise”. Nu mai există reguli. Mascarada s-a încheiat. Nu aveţi altă soluţie decât să terminaţi cu mimatul patriotismului şi să începeţi să faceţi fapte concrete.

SearchNewsGlobal:

A doua condamnare a lui Adrian Năstase a provocat o bătălie mediatică între cei care susțin că a fost obținută o mare victorie împotriva corupției și cei care cred că ex-premierul a devenit un „deținut politic”. Ambele interpretări sunt eronate. Ceea ce s-a întâmplat cu Adrian Năstase se înscrie perfect în modul de gestiune a coloniilor practicat de Statele Unite. Este păcat că fostul premier, în ciuda unui intelect destul de dezvoltat, refuză să conștientizeze acest lucru.

Orice putere neocolonială care gestionează regimuri politice aparent democratice înscenează periodic condamnări ale foștilor guvernatori, iar în Africa mai practică și execuții, deci Adrian Năstase se poate considera norocos. 

America, forța care l-a uns pe Năstase la domnie și cea care l-a băgat în pușcărie, are tot interesul ca românii să creadă că problemele țării în care trăiesc nu sunt generate de statutul de colonie occidentală, ci de corupția liderilor politici. Partea ironică constă în faptul că SUA gestionează și „filtrează” clasa politică în așa fel încât la putere ajung numai executanți servili și corupți, dar poporului i se spune că el este de vină pentru că a ales (din nou!) niște politicieni corupți și incapabili.

Din această cauză, Năstase a fost condamnat într-un dosar minor și șubred din punct de vedere juridic, dar aceasta a fost unica opțiune disponibilă pentru a face „un nou pas în lupta anticorupție” fără a ataca sistemul neocolonial. În mod normal, ex-premierul trebuia judecat pentru subminarea economiei naționale prin privatizările la prețuri vădit subevaluate a companiilor strategice, începând cu Petrom, dar un asemenea proces ar pune pe banca acuzaților efectiv sute de parlamentari și demnitari, în frunte cu Traian Băsescu. Mai grav, s-ar impune anularea privatizărilor și renaționalizarea companiilor strategice, ceea ce este absolut de neacceptat pentru Occident. În aceste condiții, „dosarul Zambaccian” este rezultatul necesității de a mima lupta împotriva corupției corelat cu necesitatea păstrării în formă neatinsă a sistemului neocolonial în care este încadrată România.

În fond, nu s-a întâmplat nimic nou. Dacă ne uităm la țările africane, algoritmul este aproape identic. Mai întâi, clasa politică vinde sau concesionează toate resursele țării. Peste câțiva ani, când populația începe să se revolte, liderii politici (oricât de servili ar fi față de Occident) sunt declarați corupți, sunt linșați mediatic de presa străină, iar apoi sunt executați după o scurtă și glorioasă „revoltă democratică” susținută de operativii CIA sau DGSE. Noii conducători se apucă de „reformarea justiției” și „întărirea statului de drept”, dar lasă neatinse contractele coloniale. Peste câțiva ani ciclul se repetă. În România lucrează același sistem, doar că România încă nu este Niger și „guvernatorii expirați” ajung la pensie sau, mai nou, după gratii.

La proces, Năstase a declarat că, dacă ar fi încheiat un contract cu Gazprom, Vestul l-ar fi apărat cu aceeași insistență cu care o apără pe Iulia Timoșenko, ceea ce arată că Năstase chiar nu înțelege ce i s-a întâmplat. Totodată există două lucruri cu care poate fi consolat fostul premier. Primul: când va fi judecat pentru privatizarea Petrom în care statul român a pierdut cel puțin 20 de miliarde de dolari, poate fi sigur că Occidentul îi va sări în ajutor. Al doilea: nu este nici primul și nici ultimul „guvernator expirat”. Există o mare probabilitate ca Traian Băsescu să ajungă în curând în aceeași situație.

Acest principiu aplicat de puterile coloniale este derivat din practica societatilor secrete in care intra tot felul de „creduli” pentru a avea „noroc in viata”. Ei executa ordinele venite pe filiera respectivei societati, fara a avea habar de rolul lor de pion pe o tabla de sah. Strategia si scopul final este stiut doar de cativa de la varf. Deja este mai bine de un secol jumatate de cand multe evenimente istorice au fost de fapt opera acestui mod de operare (inclusiv 1917). Nastase nu tinea secret faptul ca e cavaler de Malta (vor venii aia cu sabiile lor sa-l scoata de la mititica emoticon smile ). In plus, tot el este cel care a adus masoneria la rangul institutie publica (primeste fonduri si sedii de la guvern). Spalarea pe creier dupa intrarea intr-o astfel de societate secreta se pare ca este foarte eficienta, de vreme ce Nastase nu prea isi da seama ce si cum. Despre Băsescu există un zvon ca a venit odata prin 2004 la NewYork, la un sediu central, unde i s-a inmanat „fisa de drum, sau agenda” pe urmatorii 8-10 ani de catre resepectivele societati.

Recunosc că am citit cu deosebită satisfacție textele panicate ale filoamericanilor din presa bucureșteană care sunt oripilați de recentele evenimente din viața politică din România.
 

Esența frustrărilor acestei cohorte de propagandiști plătiți să țină în adormire poporul „suveran și euroatlantic” se regăsește într-un pasaj magistral dintr-un articol publicat de instituția bugetară americană Radio Europa Liberă și semnat de Sabina Fati:

”Așadar semnalul discursului anti-occidental este dat de la vârf, chiar din cancelaria premierului, după ce doi consilieri ai lui Victor Ponta au tăgăduit dreptul Statelor Unite de a trage la răspundere România în privința unor chestiuni de politică internă”.

bilele-lui-adrian-nastase10957-mediafax-foto-catalin-lutu

Există multe țări în care un jurnalist ar fi devenit nefrecventabil imediat după publicarea unui astfel de text. Într-o țară ce are o minimă demnitate națională este normal ca orice imixtiune a unei forțe externe în politica internă să fie interzisă și percepută ca un afront grav. Este simptomatic că mulți filoamericani și filobăsiști sunt profund iritați atunci când România este descrisă ca o colonie a SUA, însă în același timp susțin dreptul SUA de a „trage la răspundere” pe demnitarii statului român. Scriu un lucru banal, dar în România de astăzi multe lucruri banale și evidente au devenit revelații revoluționare. Într-un stat suveran și independent, numai alegătorii și istoria pot trage la răspundere un președinte, un premier și un parlamentar. Țările în care funcționarii altor state au dreptul și posibilitatea de a da ordine președintelui, premierului, procurorilor și judecătorilor nu este altceva decât o colonie.

Societatea românească se maturizează treptat și, în ciuda uriașelor eforturi întreprinse de propaganda occidentală, începe să priceapă că America nu este o organizație caritabilă care visează să facă bine românilor și că Uniunea Europeană nu este o organizație caritabilă care visează să facă în așa fel ca fiecare român să trăiască la fel de bine ca cetățenii Germaniei. Victoria Nuland a venit la București nu pentru apărarea statului de drept, ci pentru apărarea intereselor americane și e firesc să fie așa. Este nefiresc când statutul de colonie este prezentat ca o mană cerească, iar America este prezentată românilor ca un Moș Crăciun colectiv. Veste tristă: Moș Crăciun nu există, iar în relațiile dintre țări nu există prietenii și acte de caritate, există doar interese. Întrebarea de odinioară „Avem o țară. Ce facem cu ea?” s-a transformat în „Suntem o colonie. Cum ne luăm țara înapoi?”. România, după decenii de somn și existență într-o lume virtuală desenată de propagandiștii americani, se trezește și începe să vadă lucrurile așa cum sunt ele. Bun venit în lumea reală, dragi români!

Moldova, o colonie a SUA controlată de România

Oleg Barabanov, este de părere că ultimele decizii ale Chișinăului, pe care le numește anti-ruse, sunt luate în urma întrevederii președintelui român, Klaus Iohannis cu omologul său ucrainean, Petro Poroșenko.

„Există o diferență între Ucraina și Republica Moldova. Autoritățile de la Kiev sunt telefonate direct din Washington. Biden telefonează, Kerry telefonează. Astfel, Ucraina poate fi numită o colonie (a Statelor Unite) de nivelul unu. Totodată, Washingtonului i-ar fi greaţă să telefoneze Chișinăul direct, de aceea acționează prin România. România joacă rolul de controlor al Republicii Moldova. Cea din urmă pentru Occident este o colonie de nivelul doi. Ordinele vin din București și din Kiev”, explică Barabanov.

Potrivit acestuia, alianța româno-ucraineană ordonă Chișinăului cum să acționeze în raport cu regiunea transnistreană și Federația Rusă.

Autor:
Valentin Mândrăşescu

2 comentarii :

Anonim G spunea...

Nu inteleg exact ''nota'' articolului dar mie mi se pare ca realitatea este in regula si are de ce sa nemultumeasca!
Sau nu asta au dorit cei care au inceput demolarea si o continua si azi ???
Poporul roman nu se va trezi decit atunci cind foamea si bolile va face ca pe trotuarele oraselor sa vezii morti sau muribinzi zacind fara a deranja pe cineva dintre trecatori !
Pina atunci e bine !!!
PROSTIA SE PLATESTE !
Sa se plateasca asadar !
Fara mila !!!
In stadiul actual numai cinismul ne salveaza de la ratacire !!!

Riddick spunea...

Vin vremuri incredibile, până acum a fost "doar încălzirea". ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: