05 iulie 2012

USL - o tumoare care vrea să înlocuiască organismul



  Războiul clonelor - tactica USL

Practic USL a clonat societatea românească şi orice element perturbator în actul de guvernare poate fi înlocuit instantaneu în mass-media româneşti şi străine de clona sa, favorabilă puterii. Aţi sesizat, probabil că una dintre primele măsuri luate de guvernul Ponta imediat după învestire a fost să redea revoluţionarilor privilegiile tăiate de guvernul Boc şi să revină la vechea metodă a reţinerii cotizaţiilor de sindicat direct de pe ştatele de plată ale angajaţilor. Care era justificarea economică a acestei priorităţi 0 a guvernului Ponta? Niciuna, dar şi-au asigurat strada.
 

DUPĂ CÂTE ZILE retrage PDL sprijinul politic pentru fugarii la USL ?!

Trebuie clarificată și chestia asta ! "Oamenii lui Băsescu îl acuză pe Blaga de trădare"

Surse PDL ne-au informat că strategii PDL propuseseră evitarea confruntării, prin amânarea ședinței extraordinare. Se miza pe începerea vacanței, care ar fi făcut mai dificilă convocarea parlamentarilor USL și mai ales ai celor din minoritățile naționale. Astfel, Blaga ar fi trebuit să respingă solicitare de convocare a plenurilor reunite, pentru a asculta mesajul lui Victor Ponta, privind reprezentarea României la Bruxelles. Vasile Blaga trebuia să invoce decizia Curții Constituționale care spune că Traian Băsescu reprezintă țara la Consiliul European, deci Ponta nu avea de ce să vină în fața Parlamentului.

Se spune că "unora din PDL" le-ar conveni demiterea președintelui. Dar nu cumva și reformagiilor, ca s-o propulseze pe Macovei drept  "candidatul dreptei" ?

Procurorii „roșii” și pseudo-motivele suspendării lui Băsescu

Doar 9.159 de voturi l-au făcut pe Antonescu preşedinte

 Noua Dreaptă și Partidul Naționalist - controverse

 Europropagandă la bacalaureat

Elevii au posibilitatea să aleagă pentru proba de vineri şi ECONOMIA. Unul dintre posibilele subiecte este legat de componenţa Comisiei Europene. "Comisia Europeană este alcătuită din comisari, reprezentanţi ai fiecărei ţări, care acţionează în interesul statului din care provin" este enunţul cerinţei, la care elevii trebuie să răspundă cu ADEVĂRAT sau FALS.

  Noua strategie secretă a ruşilor în chestiunea transnistreană

 Germanii nu vor să predea puterea în mâinile „Statelor Unite ale Europei”

Germania - statul cere hotelierilor să-i refuze pe "neonaziști" 

8 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Politica de faramițare si infiltrarea a dreptei a fost si este pe primul plan .Dreapta e disimulata ,stalcita si dezmembrata de tot felul de impostori cu sau fara ștaif

Crystal Clear spunea...

Cat despre europropaganda de le Bac-este inadmisibil sa se faca educatie antinationala..inadmisibil
Sunt bulversta.

Riddick spunea...

Trebuie făcută o curățenie radicală, teniile astea au contaminat tot.

Crystal Clear spunea...

E o mana de oameni care face propaganda pe net,au facut televiziunea Nasul si spala creierele mai ales ale intelectualilor de ani de zile .

Riddick spunea...

Le e frică de răbufnirea patrioților, dar ea va fi inevitabilă.

Crystal Clear spunea...

Da, stiu ca le e frica..

John Galt spunea...

Eu cred ca habar nu au ce-i cu ei, se intampla, se agata de orice "plan" care pare cat de cat coerent.

Indiferent de partid.

Riddick spunea...

Nici noi n-avem habar - toți - ce-i cu noi, unii chiar îl mai așteaptă pe Godot.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: