09 februarie 2011

De reţinut



Multe speculaţii şi dezinformări au pornit de la vorbele în dodii ale lui Lăzăroiu.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, marţi seară, la TVR, că punctele de vedere ale consilierului său prezidenţial Sebastian Lăzăroiu nu reprezintă mesajele sale către PDL.

"Punctele de vedere ale domnului Sebastian Lăzăroiu, în ceea ce priveşte analiza politică, sunt punctele dânsului de vedere. Ele nu reprezintă mesaje pe care eu le transmit PDL-ului", a spus preşedintele Băsescu.
El a menţionat că atunci când ai un consilier care este şi sociolog nu poţi să-i impui să nu-şi dea cu părerea despre situaţia politică. "Da, sunt analizele dânsului şi are de la mine libertatea să se manifeste, pentru că nu poţi, când ai un consilier sociolog, să-i spui: 'Da, dar tu vorbeşti numai cu mine'. Că n-o să stea toată viaţa acolo şi, dacă este invitat, n-are decât să-şi dea cu părerea", a conchis şeful statului. 

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Lazaroiu a facut deja destul rau.
Ar cam trebui sa plece singur de acolo.
Sa vezi atunci ce rol de "victima inocenta" isi va lua si ce vor vui blogerii de "dreapta-stanga"

Riddick spunea...

Eu iau cele spuse de Traian Băsescu drept un avertisment. Să vedem în continuare ce şi cum...

TANO spunea...

atat timp cat lazaroiu este intrebat despre PDL, ce sa faca personajul sa nu raspunda? eu l-am urmarit in ultimul timp si nu mi s-a parut un personaj deplasat de realitate

Riddick spunea...

Ei, da, însă el lasă să plutească un fel de mister, ca si când ar şti el mai multe, da' nu spune, şi ne face cu ochiul "să înţelegem noi".

Crystal Clear spunea...

Nu inteleg ce este dansul: politician , sociolog sau ongist ?
Ar fi trebuit sa precizeze in ce calitate face afirmatiile.

Ca si politician este un diletant!

La un moment dat, prin toamna a facut niste afirmatii care il plasau la stanga.
Si Basescu ce sa-i spuna ?
"Mai ,taci ca te faci de ras "

Finalul este ca a facut rau.
Nu cred ca neintentionat

Riddick spunea...

Time will tell.

Crystal Clear spunea...

Mi-am adus aminte !
Ca politician : am vazut ce-a iesit.
Ca sociolog : inaintea primului tur se scrutin la prezidentiale a facut niste estimari dezastruase-n-a mai venit o saptamana la servici ,de rusine
Poate ca ongist la ISP-KAS sa straluceasca.....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: